Breaking News

Ελεύθερη Σχέση: Επεισόδια 4 - 5 - 6

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 4: Η Κλαίρη (Δήμητρα Ματσούκα) βρίσκεται σε σοκ όταν συνειδητοποιεί ότι ο γοητευτικός άγνωστος της πισίνας (Ιωάννης Παπαζήσης) είναι ο σύντροφος που ταλαιπωρεί την ασθενή της, την Ελπίδα (Ελένη Βαίτσου) και βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα στις επιθυμίες της και τον επαγγελματισμό της.

Ο Μάνος (Μάριος Αθανασίου) υποκύπτει στις προτάσεις της Πέπης και πάνε μαζί σινεμά, τον περιμένει όμως μια έκπληξη όταν πρωταγωνίστρια στην ταινία που βλέπουνε είναι η Ρούλα (Μυριέλλα Κουρεντή), η πρώην που δεν ξεπέρασε ποτέ. Ο Νίκος (Παύλος Χαϊκάλης) προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την ιστορία του ηρωισμού στην πυρκαγιά για να κερδίσει τον ενδιαφέρον της γυναίκας του (Λουκία Παπαδάκη), εκείνη όμως είναι γοητευμένη με τον Χοσέ (Βαγγέλης Αλεξανδρής), τον δάσκαλο της στα μαθήματα χορού.

Ο Περικλής αποκαλύπτει στον Μάνο ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα της φωτογραφίας, ενώ η Κλαίρη προσπαθεί να βρει τον αριθμό του Αλέξη για να συνεννοηθούν πως θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Ο Νίκος δέχεται μια περίεργη πρόταση από τον Στέργιο (Γεράσιμος Γεννατάς) ενώ η Ελπίδα ζητάει την βοήθεια της Κλαίρης για να βρει με ποια την απατάει ο Αλέξης.

Θα καταφέρει η Κλαίρη να χειριστεί την κατάσταση με τον Αλέξη και την Ελπίδα έτσι ώστε να γλιτώσει την διαγραφή της απ’ τον Σύλλογο; Ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα της φωτογραφίας και πως συνδέεται με την ζωή του Περικλή; Τι πρόταση κάνει ο Στέργιος στον Νίκο και ποια θα είναι η απάντηση του; Και τι θα κάνει ο Μάνος όταν βρεθεί αντιμέτωπος με την Ρούλα, την πρώην που δεν ξεπέρασε ποτέ;

Προβολή: Open (Επεισόδιο 4)

Επεισόδιο 5: Τα εγκαίνια του μπαρ είναι εδώ και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Η Βάσω (Άννα Μενενάκου) προσπαθεί να πείσει την Κλαίρη (Δήμητρα Ματσούκα) ότι ως συνέταιρος στο μπαρ πρέπει να εμφανιστεί στα εγκαίνια του Freud, εκείνη όμως ντρέπεται να αντικρύσει τον Μάνο μετά την βραδιά που πέρασε με τον Αλέξη (Ιωάννης Παπαζήσης). Στο μπαρ του Μάνου προσλαμβάνεται η Γαβριέλα (Νίκη Λάμη), η μυστηριώδης σερβιτόρα με την διπλή ζωή που θα τραβήξει αμέσως το ενδιαφέρον του Λουκά (Στέλιος Νιάκαρης).

Ο Μάνος (Μάριος Αθανασίου) αποκαλύπτει στον Τζώννη ότι δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του, την πρώην του την Ρούλα και σκέφτεται να επικοινωνήσει μαζί της. Η Ελπίδα (Ελένη Βαίτσου) ξαναφέρνει τον Αλέξη σε συνεδρία και η Κλαίρη χρησιμοποιεί την ικανότητα της να ψυχολογεί τους ανθρώπους και τα παίζει όλα για όλα για να διώξει μια και καλή τον Αλέξη απ’ τις συνεδρίες. Ο Νίκος (Παύλος Χαικάλης) προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος για να κεντρίσει το ενδιαφέρον της Φωφώς. Η Ελπίδα (Ελένη Βαίτσου) ζητάει την βοήθεια της Κλαίρης για να βρει με ποια γυναίκα ανταλλάζει μηνύματα ο Αλέξης, χωρίς να ξέρει ότι η γυναίκα αυτή είναι η Κλαίρη.

Τα πραγματικά συνταρακτικά γεγονότα όμως θα συμβούν όταν η Κλαίρη θα αποφασίσει να πάει στα εγκαίνια του Freud και θα δει τον Μάνο με μιαν άλλη γυναίκα... Θα επικοινωνήσει ο Μάνος με την Ρούλα, την πρώην του; Με ποιαν βλέπει η Κλαίρη τον Μάνο στα εγκαίνια του Freud; Ποια είναι η διπλή ζωή της Γαβριέλας, της καινούριας σερβιτόρας στο μπαρ; Θα συγκινήσει την Φωφώ η δημαρχιακή υποψηφιότητα του Νίκου; Πώς θα αντιμετωπίσει η Κλαίρη την επιμονή της Ελπίδας να φέρνει τον Αλέξη στις συνεδρίες;

Προβολή: Open (Επεισόδιο 5)

Επεισόδιο 6: Η Ελπίδα ξαναφέρνει τον Αλέξη σε συνεδρία και η Κλαίρη χρησιμοποιεί την ικανότητά της να ψυχολογεί τους ανθρώπους και τα παίζει όλα για όλα για να διώξει μια και καλή τον Αλέξη από τις συνεδρίες. Από την άλλη, ο Νίκος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την υποψηφιότητά του για δήμαρχος για να κεντρίσει το ενδιαφέρον της Φωφώς. Τα πραγματικά συνταρακτικά γεγονότα, όμως, συμβαίνουν όταν η Κλαίρη αποφασίζει να πάει στα εγκαίνια του Fret και βλέπει τον Μάνο με μια άλλη γυναίκα.

Την επόμενη μέρα η Πέπη μαθαίνει για την ύπαρξη της Ρούλας και αποφασίζει να πάρει τα μέτρα της. Εν τω μεταξύ, ο Τζώννης υποδεχεται στο σπίτι του τη Μαρίνα (Χριστίνα Στεφανίδη), την κόρη ενός κολλητού του που έρχεται από τη Θεσσαλονίκη για να δώσει εξετάσεις στη Σχολή Αστυνομίας. Μόνο που το άσχημο κopιτσάκι που θυμόταν ο Τζώννης έχει εξελιχθεί σε μια πολύ ωραία γυναίκα που θα βάλει τον ευαίσθητο μπάρμαν σε πειρασμό...

Προβολή: Open (Επεισόδιο 6)

Για την αρχική σελίδα "Ελεύθερη Σχέση" πατήστε ΕΔΩ