Breaking News

ELIF: Επεισόδια 214 - 215 - 216, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 19/11/18 - Επεισόδιο 214:  Η Μελέκ λέει στον Σελίμ πως δεν νιώθει έτοιμη να πει την αλήθεια για την Ελίφ και του ζητάει να φέρει τη μικρή σπίτι της. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ συνειδητοποιούν πως κάτι συμβαίνει. Ο Κενάν τηλεφωνεί στη Μελέκ και της λέει πως θέλει να της μιλήσει και πως θα περάσει από το σπίτι της.

Όταν φτάνει εκεί όμως βλέπει το σπίτι της Μελέκ κατεστραμμένο. Βλέποντας αυτή την κατάσταση, ο Σελίμ δεν επιτρέπει στην Ελίφ να κατέβει, της λέει πως η μαμά της πρέπει να πάει σε μια δουλειά και την επιστρέφει στο κτήμα. Ο Κενάν τηλεφωνεί στην αστυνομία και κάνει μια καταγγελία κατά του Νετζντέτ, τον οποίος θεωρεί υπεύθυνο. Ο Μελίχ φτάνει στο σπίτι της Μελέκ και όταν βλέπει τι έχει συμβεί τη φιλοξενεί στο σπίτι του.


Τρίτη 20/11/18 - Επεισόδιο 215: Η Ελίφ αισθάνεται άσχημα επειδή δεν μπορεί να δει τη μητέρα της. Η Τουγτσέ προσπαθεί να αλλάξει τη διάθεσή της λέγοντας πως θα πάνε για να ψωνίσουν σχολικά είδη αλλά η Ελίφ παραμένει θλιμμένη και αρνείται να σηκωθεί από το κρεβάτι. Η Ζεϊνέπτηλέφωνεί στη Μελέκ και η Ελίφ μιλάει στη μητέρα της. Η Μελέκ εύχεται στην κόρη της καλή πρόοδο στο σχολείο της και η Ελίφ ενθουσιάζεται όταν ακούει τη φωνή της. Η Μελέκ είναι δυστυχισμένη ενώ ο Μελίχ με τον Κενάν προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να νικήσουν τον Νετζντέτ.

Δεν θέλουν να εμπλέξουν στην υπόθεση τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ γιατί θεωρούν πως οι νεόνυμφοι έχουν αρκετά προβλήματα ήδη να αντιμετωπίσουν. Δεν καταφέρνουν τελικά να κρατήσουν τον Σελίμ μακριά από την υπόθεση. Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι του Μελί να μιλήσει με τη Μελέκ αλλά όσο και αν επιμένει, ο Μελίχκαι η Μελέκ δεν λένε κουβέντα. Του εξηγούν ότι δεν του λένε τίποτα γιατί θέλουν να προστατέψουν την οικογένεια. Ο Σελίμ αισθάνεται θιγμένος από τα λόγια τους και η κουβέντα καταλήγει σε καυγά. Η Μελέκ χάνει τις αισθήσεις της.

Τετάρτη 21/11/18 - Επεισόδιο 216: Η Αλιγιέ και η Ιπέκ συζητούν για το διαζύγιο του Κενάν και της Αρζού και η Τουγτσέ τις ακούει να λένε πως η Αρζού δεν θα γυρίσει ποτέ στο κτήμα. Η μικρή παρεξηγεί τα όσα ακούει και πιστεύει πως η μητέρα της δεν επιστρέφει σπίτι εξαιτίας της γιαγιάς και της θείας της. Θυμωμένη λέει στην Αλιγιέ και την Ιπέκ πως τις μισεί και πως της λείπει η μητέρα της πάρα πολύ ενώ κλαίει απαρηγόρητη. Η Αρζού λέει στον δικαστή πως απομακρύνθηκε με τον σύζυγό της εξαιτίας της πεθεράς της, η οποία δεν την άφηνε ούτε να δει την κόρη της. Υποστηρίζει πως δεν θέλει να χωρίσει, πως αγαπάει τον Κενάν πολύ και πως θα ήθελε να φύγει από το κτήμα και να κάνει με τον άντρα της μια νέα αρχή.

Ο Κενάν γίνεται έξαλλος μαζί της και φωνάζει πως όλα όσα ισχυρίζεται η Αρζού είναι ψέματα. Ο δικαστής αποφασίζει να ακούσει και άλλους μάρτυρες και αναβάλει την ακρόαση. Ο Κενάν είναι πολύ θυμωμένος επειδή δεν κατάφερε να πάρει διαζύγιο. Στη συνέχεια συναντάει τον Σελίμ και του μιλάει για το πόσο άσχημα νιώθει. Η Μελέκ βλέπει από μακριά την Τουγτσέ και την Ελίφ να πηγαίνουν σχολείο. Νιώθει μεγάλη θλίψη επειδή δεν μπορεί να είναι μαζί με την κόρη της. Η Αρζού έχει πια την προστασία της φρουρού και κανείς πλέον δεν μπορεί να της κάνει κακό.

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ