Breaking News

ELIF: Επεισόδια 219 - 220 - 221, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 26/11/18 - Επεισόδιο 219:  Η Νεβρά λέει στην Αρζού πως ίσως βιάστηκε να δώσει τα πράγματά της πριν μάθει ότι πράγματι θα αποφυλακιστεί αλλά η Αρζού είναι σίγουρη ότι θα βγει από τη φυλακή. Η Μελέκ αγοράζει κάποια δώρα για την Ελίφ και την Τουγτσέ και ζητάει από τον Μελίχ να τα 0δώσει στα παιδιά αλλά τελικά δεν μπορεί να συγκρατηθεί και πηγαίνει και εκείνη στο κτήμα. Η Ελίφ και η Ζεϊνέπ είναι πολύ χαρούμενες, που τη βλέπουν.

Η Μελέκ με ένα παραμύθι, προσπαθεί να εξηγήσει στην Ελίφ για ποιο λόγο δεν μπορεί αυτή την περίοδο να μένει μαζί της και της ζητάει να τη φωνάζει «θεία Μελέκ» μπροστά στους άλλους αλλά η Ελίφ δεν το δέχεται. Εκείνη τη στιγμή έρχεται ο Κενάν αλλά επειδή η Ελίφ δεν αντέχει να στενοχωρεί τη μητέρα της την αποκαλεί «θεία Μελέκ». Όταν ο Κενάν φεύγει, η Μελέκ αγκαλιάζει την κόρη της και την ευχαριστεί. Η Ελίφ δεν θέλει τίποτα άλλα εκτός από το να κάνει χαρούμενη τη μαμά της.


Τρίτη 27/11/18 - Επεισόδιο 220: Ο Ερκούτ έχει γίνει άντρας του Νετζντέτ αλλά εξακολουθεί να τον φοβάται. Η Αρζού είναι ενθουσιασμένη στην σκέψη πως σύντομα θα βγει από τη φυλακή. Η Νεβρά τη ρωτάει πως είναι τόσο σίγουρη ότι θα βγει και εκείνη της απαντάει πως ο πατέρας της δεν θα επιτρέψει να μείνει άλλο στη φυλακή. Η Ελίφ και η Τουγτσέ χαίρονται με τα δώρα της Μελέκ. Όταν η Τουγτσέ ρωτάει ποια είναι η Μελέκ όλοι της απαντούν πως είναι μια φίλη της οικογένειας. Η Τουγτσέ συμπαθεί τη Μελέκ αλλά η Ελίφ είναι στενοχωρημένη επειδή δεν μπορεί να πει πως η Μελέκ είναι στην πραγματικότητα η μητέρα της. Η Ζεϊνέπ συνεχίζει να κάνει τη θεραπεία της και ο Σελίμ την υποστηρίζει. Η Πελίν επισκέπτεται το κτήμα. Λέει στην Αλιγιέ και την Ιπέκ πως ό,τι ένιωθε για τον Σελίμ στο παρελθόν δεν ισχύει πια, πως νιώθει ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη της Αλιγιέ και πως θέλει να διορθώσει τα λάθη της. Απολογείται και στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ για τη συμπεριφορά της και το ζευγάρι ξαφνιάζεται ευχάριστα. Η Γκόντζα λέει στον Νετζντέτ πως η Μελέκ πήγε στο κτήμα και πως η Ελίφ την αποκαλούσε «θεία Μελέκ»...

Τετάρτη 28/11/18 - Επεισόδιο 221: Η Μελέκ λέει στον Βεϊσελ πως δεν έχει τόσα χρήματα, που της ζητάει και πως το εστιατόριο βγάζει όσα της χρειάζονται για να ζει, δεν έχει καταθέσεις αλλά ο Βεϊσέλ δεν την πιστεύει. Ο Βεϊσέλ πιέζει τη Μελέκ και εκείνη την ώρα έρχεται ο Μελίχ. Ο Βεϊσέλ μαθαίνει πως ο Μελίχ είναι αδελφός της Μελέκ. Ο Βεϊσέλ θέλει να βρει γρήγορα λεφτά και έτσι στρέφεται ξανά στον τζόγο αλλά χάνει όσα χρήματα έχει. Η Τουλάι και ο Μουράτ ανησυχούν επειδή δεν μπορούν να βρουν τον Βεϊσέλ.

Ο Βεϊσέλ περνάει τη νύχτα στο αυτοκίνητο και το πρωί βρίσκει μια δικαιολογία να πει στην Τουλάι. Η Μελέκ και η Φεριντέ βρίσκουν παραβιασμένο το εστιατόριο και το ταμείο άδειο. Η Μελέκ υποψιάζεται τον Βεϊσελ αλλά δεν λέει τίποτα στη Φεριντέ. Η θεραπεία της Ζεϊνέπ πηγαίνει πολύ καλά και η οικογένεια οργανώνει ένα δείπνο προς τιμή της για να την εμψυχώσουν. Καλούν και την Πελίν να παρευρεθεί. Η Αρζού υποφέρει στη φυλακή και όλος ο θάλαμος την κοροϊδεύει. Η Γκόντζα βρίσκει το όπλο στην αποθήκη. Θυμάται τα χρόνια που πέρασε δίπλα στην Αρζού, τις προσβολές και τα βασανιστήριά της και σκέφτεται πως αν καταστρέψει το όπλο η Αρζού δεν θα βγει ποτέ από τη φυλακή...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ