Breaking News

Nomads - Επεισόδιο 14: Οι 3 πρώτοι Επίλεκτοι - Η ανακοίνωση του Πούμπουρα για τους Εισβολείς του Survivor (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Παρασκευής, που  αποτέλεσε την αρχή για τις αλλαγές που θα γίνουν στο Nomads, διεξήχθη το αγώνισμα Επίλεκτων μεταξύ των δύο ομάδων.  Η ομάδα που κέρδισε στο αγώνισμα πήγε σε ψηφοφορία, στην οποία όλοι οι παίκτες ψήφισαν το άτομο που θέλουν να πάει κατευθείαν στην ένωση των δύο ομάδων ως ο 3ος επίλεκτος.

Στους επίλεκτους ήταν ήδη ο Μάριος Ακριβόπουλος και ο Mike.

 Ο Σάββας Πούμπουρας είπε χαρακτηριστικά τους παίκτες: «Σήμερα έχουμε το πρώτο αγώνισμα επίλεκτων. Η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα, αμέσως μετά, μέσα από ψηφοφορία θα επιλέξει τον τρίτο επίλεκτο, ο οποίος θα πάει στην ομάδα μαζί με τον Mike και τον Μάριο. Άλλα δύο αγωνίσματα θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες, οπότε θα επιλεγούν συν δύο ακόμα επίλεκτοι. Στο σύνολο θα είναι πέντε. Οι υπόλοιποι δέκα θα τεθείτε στην ψηφοφορία του κοινού. Από τους δέκα, οι πέντε θα τα καταφέρουν και θα περάσουν να συμπληρώσουν την ομάδα των επίλεκτων. Όπως καταλάβατε, για τους υπόλοιπους πέντε το Nomads θα τελειώσει».

Οι Λεμούριοι νίκησαν και στην ψηφοφορία που ακολούθησε 3ος επίλεκτος αναδείχτηκε η Μαριάννα Kαμαρωτάκη με 3 ψήφους.

Επίσης, ο Σάββας Πούμπουρας ενημέρωσε τους παίκτες για την είσοδο των Εισβολέων, που είναι οι 8 πρώην παίκτες του Survivor: Στέλιος Χανταμπάκης, Ορέστης Τσανγκ, Γιάννης Σπαλιάρας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Μαριάννα Καλλέργη, Ντάρια Τουρόβνικ και Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Ο παρουσιαστής, που δεν αποκάλυψε τα ονόματα, είπε: «Αυτή την Κυριακή οι δέκα καλύτεροι θα γίνουν μια ομάδα. Αυτή η ομάδα, από την επόμενη εβδομάδα, θα έχει να αντιμετωπίσει τους εισβολείς. Οι εισβολείς είναι μια ομάδα που θα έρθει μέσα να διεκδικήσει την επικράτειά σας, να διεκδικήσει, όμως, και το έπαθλό σας».

Να σημειωθεί ότι μετά την αγώνα η πλειοψηφία των Κροκοδείλων εκνευρίστηκε με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς υποστήριζε τη Μαριάννα Καμαρωτάκη.

Δείτε το επεισόδιο 14.