Breaking News

Nomads - Επεισόδιο 16: Αυτοί είναι οι 10 επίλεκτοι - Οι 5 παίκτες που αποχώρησαν (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Κυριακής οι Λεμούριοι νίκησαν ξανά με αποτέλεσμα να στείλουν ένα ακόμη συμπαίκτη τους στην ομάδα των Επίλεκτων.

Στους Επίλεκτους βρίσκονταν ήδη οι αρχηγοί των δύο ομάδων Mike και Μάριος Ακριβόπουλος, η Μαριάννα Καμαρωτάκη και ο Δημήτρης Μαρμαράς «Dimar».

Μετά από ψηφοφορία οι Λεμούριοι έστειλαν στους Επίλεκτους και τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Αργότερα ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε και τους πέντε παίκτες, τους οποίους το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να στείλει στη δεκάδα και είναι οι: Δήμος Χαριστέας, Αλέξανδρος Σίαρς, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αθηνά Κωστοπούλου και Χρήστος Βασιλόπουλος.

Έμειναν εκτός δεκάδας και αποχώρησαν οι: Δημήτρης Κουκουρίκης, Κάτια Τσόβγκαν, Άλεξ Καββαδίας, Δημήτρης Γιαλαμάς και Δημήτρης Κοργιαλάς.

Μετά την ανακοίνωση η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αν και πέρασε στους επίλεκτους, ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς, αλλά ο Πούμπουρας της είπε να το σκεφτεί και να απαντήσει σήμερα στην παραγωγή.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που με ψήφισε ο κόσμος, αλλά θα ήθελα να ζητήσω μία τεράστια συγγνώμη και στην παραγωγή και στους συμπαίκτες μου. Συνειδητοποίησα ότι μπορώ σε όλες τις δύσκολες συνθήκες να αντεπεξέλθω, αλλά δεν μπορώ να αντέξω μακριά από τον σύντροφό μου. Είμαι ειλικρινά αποφασισμένη...» είπε χαρακτηριστικά η Αλεξανδράκη, πριν την πείσει ο Πούμπουρας να το ξανασκεφτεί.

Δείτε το 16ο επεισόδιο.