Breaking News

Nomads: Τι θα γίνει με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Θέλει να φύγει γιατί νιώθει ότι κάτι συμβαίνει...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τη στιγμή που δημοσιεύματα κάνουν λόγο για... νυχτοπερπατήματα του συντρόφου της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες η Espresso ανέφερε ότι ο εδώ και τέσσερα χρόνια σύντροφός της, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μηλιώνης, εθεάθη σε νυχτοπερπατήματα με τη Σταρ Ελλάς 2018 Ιωάννα Μπέλλα. 

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που με ψήφισε ο κόσμος, αλλά θα ήθελα να ζητήσω μία τεράστια συγγνώμη και στην παραγωγή και στους συμπαίκτες μου. Συνειδητοποίησα ότι μπορώ σε όλες τις δύσκολες συνθήκες να αντεπεξέλθω, αλλά δεν μπορώ να αντέξω μακριά από τον σύντροφό μου. Είμαι ειλικρινά αποφασισμένη...» είπε χθες η Δήμητρα Αλεξανδράκη, πριν την πείσει ο Πούμπουρας να το ξανασκεφτεί και να απαντήσει σήμερα στην παραγωγή...

«Το νιώθει ότι κάτι συμβαίνει (με τη σχέση της)» σχολίασε σήμερα στο Πρωινό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Νωρίτερα η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: «Η Δήμητρα είναι στη Μαδαγασκάρη. Τώρα που μιλάμε βρίσκεται σε ξενοδοχείο χωρίς κινητό, με συνοδό από την παραγωγή. Μέχρι το μεσημέρι πρέπει να αποφασίσει τι θα γίνει. Δεν είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσει...»

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό.