Breaking News

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Αλεξανδράκη - Παραμένει ή όχι στο Nomads; Η αλήθεια για την Ιωάννα Μπέλλα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Πρωινό μετέδωσε σήμερα τις νεότερες πληροφορίες σχετικά με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και την αποχώρησή της ή όχι από το Nomads, μετά τη δήλωσή της στο τελευταίο συμβούλιο ότι δεν μπορεί να αντέξει μακριά από τον σύντροφό της.

«Το νιώθει ότι κάτι συμβαίνει (με τη σχέση της)» είχε σχολιάσει χθες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αναφερόμενος σε δημοσίευμα που θέλει τον εδώ και τέσσερα χρόνια σύντροφό της, τον επιχειρηματία Δημήτρη Μηλιώνη, να νυχτοπερπατά με τη Σταρ Ελλάς 2018 Ιωάννα Μπέλλα.

Από την άλλη, η Αφροδίτη Γραμμέλη είχε πει χθες: «Η Δήμητρα είναι στη Μαδαγασκάρη. Τώρα που μιλάμε βρίσκεται σε ξενοδοχείο χωρίς κινητό, με συνοδό από την παραγωγή. Μέχρι το μεσημέρι πρέπει να αποφασίσει τι θα γίνει. Δεν είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσει...».

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήγε χθες στα γυρίσματα για το Nomads, ωστόσο δεν ήταν καλά ψυχολογικά, αποχώρησε ξανά και επέστρεψε στο ξενοδοχείο.

Επίσης, ο Ουγγαρέζος τόνισε σήμερα ότι ο σύντροφός της ήταν κάθετα αντίθετος στο να συμμετέχει στο Nomads. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι με τον σύντροφό της είχε αρραβωνιαστεί πριν πάει στη Μαδαγασκάρη. Ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε ότι από το οικογενειακό περιβάλλον της Δήμητρας Αλεξανδράκη προσπαθούν να επικοινωνήσουν, χωρίς επιτυχία με τον σύντροφό της, καθώς δεν τους απαντά στο τηλέφωνο.

Πάντως ο επιχειρηματίας διαψεύδει τα όσα λέγονται και γράφονται για την Ιωάννα Μπέλλα. Όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε το πρωί της Τρίτης: «Εγώ έμαθα πως ο Δημήτρης Μηλιώνης επικοινώνησε με κάποιους δημοσιογράφους, που έγραφαν ότι έχει σχέση με τη Μπέλλα και είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Άρα τον νοιάζει να μην κυκλοφορεί αυτό. Τώρα ενημερώθηκα...».

Δείτε τα βίντεο από το Πρωινό και το Happy Day.