Breaking News

«Της Ελλάδος τα παιδιά»: Επιστρέφουν; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Είναι από τις πλέον αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Η σειρά "Της Ελλάδος τα παιδιά" προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 τις σεζόν 1993-1994 και 1994-1995. Οι ιστορίες εκτυλίσσονται στο Γραφείο Ενημέρωσης της Αεροπορίας.

Πρωταγωνιστούσε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος είχε αναλάβει και τη σκηνοθεσία και μάλιστα ήταν και το πρώτο έργο που σκηνοθέτησε. Μαζί του και οι: Χρυσούλα Διαβάτη, Γιάvvης Καπετάvιoς, Νίκoς Αλεξίoυ, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Σαββιδάκης, Δημήτρης Φραγκιόγλoυ.

Ο αρχικός τίτλος ήταν «Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά», αλλά λίγο μετά την πρεμιέρα άλλαξε σε «Της Ελλάδος τα παιδιά», λόγω διαμαρτυρίας του Μίμη Τραϊφόρου, του συνθέτη του τραγουδιού που ερμήνευσε η Σοφία Βέμπο κατά τον ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940-1941.

Σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στη στήλη του στο Πρωινό: «Είναι πρόθεση όλων των συντελεστών της αγαπημένης σειράς "Της Ελλάδος τα παιδιά", συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Μπέζου, να προτείνουν να γίνει το σίκουελ της σειράς με πολύ συγκεκριμένη υπόθεση. Οι φαντάροι γυρίζουν και είναι μόνιμοι πια στο στρατό. Θα συμμετέχει και ο Γιάννης Καπετάνιος και όλα τα παιδιά. Μακάρι να εγκρίνει ο ΑΝΤ1 και να ξαναδούμε τη σειρά».