Breaking News

Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της η Ελένη Τσολάκη (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αρκετές μέρες πριν τις εορτές των Χριστουγέννων στόλισε το σπίτι της και η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, που τη δείχνει να ποζάρει μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ έστειλε και τις ευχές της στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Θα μπορούσα να κάνω πολλές ευχές για τα φετινά Χριστούγεννα και να τις εννοώ όλες!! Άλλα θα κάνω μόνο μια... την πιο σημαντική για όλους!!! Υγεία μόνο και μπόλικη αγάπη, σε όλα τα σπίτια σε όλες τις καρδιές!! Κανένας μόνος, κανένας λυπημένος!! Να σκεφτόμαστε τα όμορφα κι αυτά θα έρθουν!! Καλά μας Χριστούγεννα λοιπόν... όμορφα, λαμπερά, χαρούμενα!!» έγραψε η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Θα μπορουσα να κανω πολλες ευχες για τα φετινα Χριστουγεννα κ να τις εννοω ολες!!Αλλα θα κανω μονο μια..τη πιο σημαντικη για ολους!!!Υγεια μονο κ μπολικη αγαπη,σε ολα τα σπιτια σε ολες τις καρδιες!!Κανενας μονος,κανενας λυπημενος!!Να σκεφτομαστε τα ομορφα κ αυτα θα ερθουν!! Καλα μας Χριστουγεννα λοιπον...ομορφα,λαμπερα,χαρουμενα!!✨💕✨💕✨💕✨💕 #christmas #tileei #happy #love #live #family #enjoy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki) στις