Breaking News

Δεν πίστευε στα αυτιά της η Σκορδά - Η δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα που προκάλεσε αντιδράσεις (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έδειχνε να μην πιστεύει στα αυτιά της η Φαίη Σκορδά, όταν προβλήθηκε βίντεο με την απάντηση της Ιωάννας Μπέλλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Έχεις πει ότι έχεις φάει ακόμη και ξύλο από σύντροφό σου...» της επισήμανε ο παρουσιαστής στο The 2Night Show, με τη Σταρ Ελλάς 2018 να απαντά:

«Ξύλο... Εντάξει έχω φάει ένα χαστούκι. Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Στον έντονο τσακωμό... Ποια γυναίκα δεν έχει φάει; Όποια γυναίκα πει ότι δεν έχει φάει ή πως δεν έχει κάνει πλαστική, λέει ψέματα».

Η Φαίη Σκορδά αντέδρασε και ζήτησε να διακοπεί το βίντεο με τις δηλώσεις της. 

«Κόψτε το βίντεο! Παιδιά τι είπε; Συγγνώμη που διακόπτω την αναπαραγωγή του αποσπάσματος από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τι είπε παιδιά; Μήπως δεν άκουσα καλά;» είπε η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε: «Συγγνώμη που αντιδρώ έτσι... Το να πει μια κοπέλα ότι μου έχει συμβεί κάτι και θέλω να το μοιραστώ... Αλλά χαμογελώντας, χασκογελώντας και "ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι..."».

Ανάλογα ήταν και τα σχόλια των συνεργατών της. «Απενοχοποιεί τη βiα στη γυναίκα» τόνισε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Ιωάννα Μπέλλα μίλησε για όλα: «Με όποιον άντρα καθίσω μαζί θα μου το χρεώσουν» 

Δείτε το βίντεο.