Breaking News

Η συγκλονιστική συνέντευξη της Κατερίνας Βρανά: «Μετά το κώμα τυφλώθηκα...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες δημοσίευμα της «Espresso» ανέφερε ότι η Κατερίνα Βρανά εμφανίστηκε on stage, καθισμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, σε εκδήλωση προς τιμήν της, η οποία οργανώθηκε την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».


Υπενθυμίζεται ότι το 2017 η stand-up comedian βρισκόταν στη Μαλαισία, στα πλαίσια της περιοδείας της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μετά από ενοχλήσεις. Οι εξετάσεις "έδειξαν" σκωληκοειδίτιδα, ωστόσο πέρασε μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της, καθώς η μη έγκαιρη διάγνωση είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα...

Σήμερα το Πρωινό πρόβαλε τις δηλώσεις που έκανε στην εκδήλωση στη δημοσιογράφο Άννα Μπουσδούκου. H stand-up comedian έκρυψε έντεχνα τον πόνο της πίσω από το χιούμορ της. Μεταξύ άλλων είπε:

«Σαν εμπειρία, ελπίζω να ήταν η μοναδική. Δεν κάνω κέφι να το ξαναπεράσω. Αυτό που λέω και είναι λίγο... χοντρό, και φρικάρουν όλοι είναι πως, έτσι και μου βγει μετά από όλα αυτά και καρκίνος, θα τα... πάρω! Θα γίνω έξαλλη!

Εγώ το πιο δύσκολο κομμάτι το έχασα. Hμουν αναίσθητη, με έβαλαν σε τεχνητό κώμα για να με σώσουν. Το μεγαλύτερο λούκι το τράβηξαν οι γονείς μου. Εγώ κοιμόμουν... Και ξυπνάω και δεν μπορούσα να κουνήσω, να μιλήσω, να συνεννοηθώ με τους γονείς μου και δύο εβδομάδες μετά το κώμα τυφλώθηκα. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο και παραμένει το πιο δύσκολο. Το ό,τι δεν μπορώ να δω καλά είναι η μεγάλη δυσκολία».

«Ένα μήνυμα για τη ζωή την ίδια, ότι δεν πρέπει ποτέ να απογοητευόμαστε και να χάνουμε το κουράγιο μας» σχολίασε ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε το βίντεο από το Πρωινό.