Breaking News

Με στήριγμα τους φίλους της χαμογελά ξανά η Selena Gomez (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο χαμηλός αριθμός των λευκών αιμοσφαιρίων οδήγησε τρεις μήνες πριν τη Selena Gomez στο νοσοκομείο. Ίσως ήταν παρενέργεια από τη μεταμόσχευση νεφρού τον Σεπτέμβριο του 2017, στην οποία υποβλήθηκε λόγω της χρόνιας μάχης της με τον Λύκο, επισημαίνει η Daily Mail.

Τον Οκτώβριο είχε γίνει γνωστό ότι η όμορφη Selena υπέστη "κρίση πανικού" κατά τη διάρκεια της δεύτερης παραμονής της στο νοσοκομείο για διάστημα λίγων εβδομάδων. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός παρέμεινε για θεραπεία σε ένα κέντρο ψυχικής υγείας, στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.

Δημοσιεύματα τότε ανέφεραν ότι η ψυχολογική της κατάσταση είχε επιβαρυνθεί και από τον φερόμενο κρυφό γάμο του Justin Bieber...

Πλέον η 26χρονη δείχνει να έχει πατήσει ξανά στα πόδια της. Την Τρίτη οι φίλοι της  Connar Franklin και Bailee Madison ανέβασαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο, από το ταξίδι τους στο Big Bear της Καλιφόρνια, το οποίο απέχει περίπου 95 χιλιόμετρα από το Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, μία πηγή είπε στο People:

«Η Selena αισθάνεται πολύ καλύτερα και ανυπομονούσε να πάρει πίσω την "κανονικότητα" στη ζωή της. Πλέον περνάει πολύ χρόνο με φίλους και με την οικογένειά της».