Breaking News

Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς: Επεισόδια 34 - 35

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 6/12/18 - Επεισόδιο 34: Ο Στέλιος πηγαίνει στην αστυνομία και την υπόθεση της απαγωγής του μικρού Άλκη την αναλαμβάνει ο Άρης προσωπικά. Η Κάτια ζητάει από τον Ανδρέα να χρησιμοποιήσει όλες τις γνωριμίες του σε υπουργεία και αστυνομικό σώμα για να βρεθεί το παιδί. Ο απαγωγέας του Άλκη θέλει να μπλέξει τον Άλκη στη διακίνηση ναρκωτικών και τον απειλεί με τη ζωή του πατέρα του.

Ο άγνωστος, που έστειλε στην αστυνομία επιστολή ότι θέλει να αποκαλύψει τα ένοχα μυστικά των Τσακίρηδων, ζητά ραντεβού με τον Μίλτο σε ερημική τοποθεσία. Όταν όμως φτάνουν στο σημείο, ο Μίλτος μαζί με άλλους άντρες της Αστυνομίας βρίσκουν εκεί πεταμένο ένα κινητό τηλέφωνο.

Δείτε το επεισόδιο στο βίντεο ή στο Open (Επεισόδιο 34)



Παρασκευή 7/12/18 - Επεισόδιο 35: Η Ντιάνα δίνει τον αριθμό τηλεφώνου της στον Ηρακλή, λέγοντάς του ότι δεν χρειάζεται να την παρακολουθεί. Ο Ανδρέας προσπαθεί να πείσει τον Ηρακλή ότι η εμπλοκή του Λαέρτη στο χάκινγκ των λογαριασμών του είναι σχέδιο κάποιων, με σκοπό να διασπάσουν την οικογένεια. Ο Μίλτος συναντιέται με πληροφοριοδότες της αστυνομίας και πιέζει για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τον μικρό Άλκη.

Η Μάρω βρίσκει κάθε τρεις και λίγο δικαιολογίες να πηγαινοέρχεται στο σπίτι του Μένιου, κάτι που αντί να φτιάξει τα πράγματα, θα τα κάνει χειρότερα. Ο Μίλτος ζητάει από τον Άρη να πάρει ειδική άδεια, γιατί πιστεύει ότι ο άνθρωπος κλειδί για να διαλευκάνουν την υπόθεση της απαγωγής του Άλκη είναι ο τοξικομανής πατέρας του μικρού.

Δείτε το επεισόδιο στο βίντεο ή στο Open (Επεισόδιο 35)


Για την αρχική σελίδα "Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς" πατήστε ΕΔΩ