Breaking News

Ζωές Παράλληλες: Επεισόδια 312 - 313 , 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδια 312+313: Το σχέδιο του Εζντέρ για να απαλλαγεί μια για πάντα από τη Μεράλ δουλεύει ρολόι.  Η Μεράλ συνέρχεται και είναι βουτηγμένη στο αίμα της Καντέρ, ενώ λίγο αργότερα οδηγείται στο Τμήμα ως η βασική ύποπτος μιας πιθανής δολοφονίας.

Η Μεράλ περνά δύσκολες ώρες στο δωμάτιο του ανακριτή προσπαθώντας να αποδείξει την αθωότητά της κι ενώ οι αστυνομικοί δεν δείχνουν να πείθονται, το μόνο που κρατά ζωντανή την ελπίδα της κοπέλας είναι η βεβαιότητα ότι οι καλύτερες φίλες της τη θεωρούν αθώα. Η αστυνομία, ωστόσο, θεωρεί πως το αίμα που βρέθηκε πάνω στη Μεράλ ανήκει στην Καντέρ, οπότε ακόμα και η Τζεμρέ, η Σονγκιούλ και η Εϊλούλ θα αρχίσουν να αμφιβάλουν για την αθωότητα της Μεράλ.

Το τελειωτικό χτύπημα, όμως, θα το δώσει για μια ακόμα φορά ο Εζντέρ, ο οποίος θα παραδώσει στην αστυνομία ένα βίντεο που αποδεικνύει πως η Μεράλ και η Καντέρ δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά. Η Μεράλ οδηγείται στις φυλακές, αφού πλέον όλες οι ενδείξεις είναι εναντίον της. Τα κopiτσια, με τη βοήθεια του Αλί προσπαθούν να εξιχνιάσουν το έγκλημα, ενώ ο Αλί πηγαίνει στην έπαυλη για να μιλήσει στη Ματζιντέ και τον Εζντέρ, καθώς και για να προσπαθήσει να συλλέξει και άλλα στοιχεία.

Ο κόπος του Αλί τελικά δεν  αποδεικνύεται μάταιος, αφού μπορεί μεν ο Εζντέρ να είναι καλά προετοιμασμένος και να έχει μια απάντηση για όλα, όμως ένα μπουκαλάκι με υπνωτικό δημιουργεί άλλες εντυπώσεις. Από την άλλη μεριά, η κατάσταση στο σπίτι της Σονγκιούλ και του Γκιουνέι έχει φτάσει στα άκρα και η συμπεριφορά της Ζεχρά τους διώχνει και τους δύο. Ευτυχώς, το νεαρό ζευγάρι θα ενωθεί ξανά και θα προσπαθήσουν να βρουν μια δραστική λύση προκειμένου να σώσουν τον γάμο και την ψυχική τους ηρεμία...

Δείτε αποσπάσματα των επεισοδίων στα βίντεο ή στα παρακάτω links.

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 |













Για την αρχική σελίδα "Ζωές Παράλληλες " πατήστε ΕΔΩ