Breaking News

Η απάντηση της Μαρίας Νεφέλης Γαζή στις δηλώσεις του Άνθιμου Ανανιάδη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αναφερόμενος στη διαμάχη με την πρώην σύντροφό του, Μαρία Νεφέλη Γαζή, ο Άνθιμος Ανανιάδης είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες ότι του έχουν αποκλείσει το δικαίωμα να είναι κοντά στο παιδί του, ακόμη και τις μέρες των εορτών...

«Ως πατέρας μου έχουν αποκλείσει το δικαίωμα να είμαι κοντά στο παιδί, λόγω του ότι υπάρχει αμφισβήτηση από την οικογένεια αυτή ότι μπορεί και να μην είμαι πατέρας. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος άνθρωπος στη θέση μου ώστε να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή...» είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο Happy Day.

Η απάντηση ήρθε από τη Μαρία Νεφέλη Γαζή, η οποία δήλωσε τηλεφωνικά στην εκπομπή "Ευτυχείτε" της Κατερίνας Καινούργιου:

«Προσωπικά δε θα προβώ σε κάποια δήλωση, γιατί δεν θέλω να με δει ο γιος μου αργότερα να κατηγορώ κανέναν. Όταν είναι σε θέση, θα κρίνει από μόνος του τα γεγονότα. Οπότε δεν θα ήθελα να δώσω κάποια συνέντευξη. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά εφόσον είμαι μητέρα, οφείλω να κρατήσω μια πιο ήρεμη στάση και να προασπιστώ τη μία και μοναδική αλήθεια, παρά τα όσα αναληθή και θλιβερά πράγματα ακούω και με εξοργiζουν. Το μόνο, που θα ήθελα να κρατήσετε, είναι ότι δεν είμαι ούτε αφελής ούτε κακοπροαίρετη, ώστε να αποδίδω τόσο σοβαρές κατηγορίες χωρίς να έχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η πλευρά της Μαρίας Νεφέλης υποστηρίζει ότι υπάρχουν ηχογραφημένες συνομιλίες, στις οποίες ο Άνθιμος φέρεται να απειλεί την οικογένειά της.

Επίσης, η πλευρά της χορεύτριας υποστηρίζει ότι υπάρχει αμφισβήτηση της πατρότητας από την πλευρά του ηθοποιού και την οικογένειά του. Μάλιστα, η Μαρία Νεφέλη είπε σε συνεργάτιδα της εκπομπής ότι είναι διατεθειμένη να κάνει εξέταση DNA, αν το ζητήσει επίσημα ο Άνθιμος.