Breaking News

Μαρία Νεφέλη Γαζή - Η επιστολή της στα ΜΜΕ: «Είναι λυπηρό ότι ακόμα και μετά το τεστ DNA...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Τρίτη έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα του τεστ DNA, που επιβεβαίωσαν ότι ο Άνθιμος Ανανιάδης είναι ο πατέρας του παιδιού της Μαρίας Νεφέλης Γαζή.

«Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη ότι το επόμενο διάστημα θα αποκατασταθεί η ηθική τάξη αν και είμαι σίγουρος ότι η μητέρα του παιδιού μου όπως και η οικογένεια της θα φροντίσουν το συντομότερο για την άμεση επίλυση της παρεξήγησης και της ειρηνικής διευθέτησης της σχέσης του παιδιού με τον πατέρα του» έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram o Άνθιμος Ανανιάδης...

Η διαμάχη μεταξύ του πρώην ζευγαριού συνεχίζεται... Η Μαρία Νεφέλη Γαζή έστειλε επιστολή στα ΜΜΕ, στην οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Στον απόηχο όλων όσων διαδραματίστηκαν τους τελευταίους μήνες αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον βιολογικό πατέρα του γιου μου, Άνθιμο Ανανιάδη και το οικείο περιβάλλον του που στα 20 μου χρόνια με δίδαξαν τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής που θα μπορούσα να πάρω και που με τη σειρά μου θα διδάξω κι εγώ στον γιο μου. 

Με δίδαξαν πως στον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι με πρόσωπα και άνθρωποι με προσωπεία και πως ο Θεός επιλέγει δύσβατους δρόμους για να σε μάθει να τους ξεχωρίζεις. Πως το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος στον εαυτό του είναι να είναι να τον σέβεται για να μπορεί να σέβεται και τους άλλους (...)

Είναι λυπηρό ότι ακόμα και μετά τα αποτελέσματα DNA (το οποίο εκείνος ζητούσε χωρίς εγώ να έχω αμφισβητήσει ποτέ μα ποτέ ότι είναι ο πατέρας), τα οποία επιβεβαίωσαν πλήρως την πατρότητα του, αντί να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη και να κρατήσει χαμηλούς τόνους, εξακολουθεί να με κατηγορεί.

Τον καλώ για τελευταία φορά δημοσίως να σταματήσει να δημοσιοποιεί, να προσβάλει, να συκοφαντεί και να δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις. Έχει τη δυνατότητα να σταθεί ως πατέρας στο γιο μας, χωρίς τυμπανοκρουσίες και δημοσιότητα, αν μπορεί να το καταφέρει αυτό (...)».

Δείτε ολόκληρη την επιστολή της στο βίντεο από την εκπομπή «Ευτυχείτε».