Breaking News

Το μήνυμα του Κρατερού Κατσούλη στον Ευθύμη Ζησάκη: «Φίλε δεν ξέρω τι σου συμβαίνει... μάζεψέ το» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κρατερός Κατσούλης πήρε σήμερα θέση για το θέμα, που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες, με τον Ευθύμη Ζησάκη και την παράσταση «Τοκ Τοκ», στην οποία αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

Χθες ο Κώστας Σπυρόπουλος, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής στην παράσταση, μίλησε για το θέμα στο Πρωινό, ενώ αργότερα έκανε και δηλώσεις στην εκπομπή "Ελένη", όπου φιλοξενήθηκε μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα.

Ο Κρατερός Κατσούλης έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ευθύμη Ζησάκη: 

«Θέλω να πω στον Ευθύμη, γιατί έχει τύχει να τον είχα και μαθητή για μια χρονιά, θέλω πραγματικά να μιλήσουμε κάποια στιγμή. Φίλε δεν ξέρω τι έχει γίνει, τι σου συμβαίνει... πρέπει όλο αυτό το πράγμα να το μαζέψεις. Πρέπει κάπως κάτι να γίνει, γιατί κάνεις κακό στον εαυτό σου πολύ και δεν είσαι ένα κακό παιδί. Δεν έχεις λόγο να φτιάχνεις μία τέτοια κατάσταση γύρω σου και υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σε βοηθήσουν και που σου δίνουν ευκαιρίες. Οπότε προφανώς κάτι συμβαίνει, δεν ξέρω τι είναι, ελπίζω να είναι περαστικό... μάζεψέ το».

«Είναι ένα πολύ ταλαντούχο παιδί. Νομίζω ότι θα το φτιάξει τώρα. Έτσι θέλω να πιστεύω...» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καραβάτου.