Breaking News

Η Ευαγγελία Αραβανή διασκέδασε στον Νίκο Οικονομόπουλο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη Τρίτη οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η Ευαγγελία Αραβανή στις αρχές του έτους πήρε τα πράγματά της από το σπίτι, που συγκατοικούσε με τον Νίκο Οικονομόπουλο και γύρισε στο πατρικό της σπίτι στη Νίκαια. Ωστόσο, πηγές τόνιζαν ότι μπορεί να πρόκειται απλά για μια κρίση στη σχέση τους και να μην είναι οριστικός ο χωρισμός.

Την Πέμπτη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στο Πρωινό: «Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κάποια σύννεφα στην σχέση τους, όμως, δεν έχουν χωρίσει οριστικά. Προς τα εκεί... βαίνουν... αλλά δεν έχουν χωρίσει τυπικά. Χαρακτηριστικά προχθές το βράδυ συναντήθηκαν, τους είδε δικός μου άνθρωπος, δημόσια όχι κάπου ιδιωτικά. Ισχύει ότι η Ευαγγελία Αραβανή δεν μένει πλέον στο σπίτι του Νίκου Οικονομόπουλου...».

Σήμερα η Ναταλία Γερμανού δήλωσε στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται": «Με πολύ σιγουριά πηγές μου, μου είπαν ότι ποτέ δεν έχει γίνει τίποτα. Είναι μαζί και δεν έχουν χωρίσει. Πολύ πιθανόν να είχε γίνει ένα σύνηθες καυγαδάκι».

Επίσης, στην εκπομπή προβλήθηκε και βίντεο, που ανέβασε στα stories του Instagram ο Χάρης Σιανίδης, το οποίο τους δείχνει να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος.