Breaking News

Οικονομόπουλος - Αραβανή: «Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Τρίτη ρεπορτάζ εκπομπής αποκάλυψε ότι η Ευαγγελία Αραβανή στις αρχές του έτους πήρε τα πράγματά της από το σπίτι, που συγκατοικούσε με τον Νίκο Οικονομόπουλο και γύρισε στο πατρικό της σπίτι στη Νίκαια. Επίσης, σημειώθηκε ότι πηγές από το περιβάλλον τους ανέφεραν πως μπορεί να πρόκειται απλά για μια κρίση στη σχέση τους και να μην είναι οριστικός ο χωρισμός. Περισσότερα ΕΔΩ...

Σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στο Πρωινό: «Είναι απίστευτο αυτό που έχω να σας πω αυτή την στιγμή, γιατί το Πρωινό αποκαθιστά την αλήθεια... Εμείς έχουμε την πραγματικότητα και ως συνήθως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...».

Και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κάποια σύννεφα στην σχέση τους, όμως, δεν έχουν χωρίσει οριστικά. Προς τα εκεί... βαίνουν... αλλά δεν έχουν χωρίσει τυπικά. Χαρακτηριστικά προχθές το βράδυ συναντήθηκαν, τους είδε δικός μου άνθρωπος, δημόσια όχι κάπου ιδιωτικά. Ισχύει ότι η Ευαγγελία Αραβανή δεν μένει πλέον στο σπίτι του Νίκου Οικονομόπουλου. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ μου περισσότερο στενοχωρημένη είναι η Ευαγγελία... Ο Νίκος είναι λίγο αφοσιωμένος στη δουλειά του...».