Breaking News

«Σμύρνη μου αγαπημένη»: H απάντηση του θεάτρου στον Κώστα Βουτσά (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Θεώρησα εξευτελιστικό το ποσό και είπα αντίο» είπε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Βουτσάς για την αποχώρησή από το δεύτερο μέρος της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη», που θα επιστρέψει τη νέα σεζόν. Σε νέες δηλώσεις του ο ηθοποιός τόνισε:

«Τα λεφτά που είπε ότι θα μου δώσει αυτός που φτιάχνει το θίασο, όχι τα αφεντικά τα ίδια, είναι σαν να δίνεις σε έναν περαστικό ένα μεροκάματο για να περάσει να πει μια κουβέντα. Μου έδειξαν την πόρτα κι έφυγα. Την αγαπώ πολύ τη Μιμή Ντενίση, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πάω με τόσα λεφτά γιατί είναι ντροπή. Σηκώθηκα έφυγα και τελείωσε η ιστορία.

Αν πάρεις αυτό το μεροκάματο, το μαθαίνουν μεταξύ τους οι επιχειρηματίες και σου δίνουν τα ίδια και μετά. Φέρνω εισιτήρια και ζητάω τα λεφτά που έπαιρνα στη "Σμύρνη μου αγαπημένη". Δεν δουλεύω ποτέ με ποσοστά, δουλεύω με μεροκάματο. Δεν μπορώ να πάρω μεροκάματο που έπαιρνα πριν από 70 χρόνια. Ούτε η Ζωζώ Σαπουντζάκη θα κάνει το έργο με αυτά τα λεφτά. Γλιτώσαμε...».

Όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και παραγωγός της παράστασης, Θρασύβουλος Γιάτσος, απάντησε στο Happy Day:

«Πρόκειται για μία παράσταση με πολύ μεγάλο κόστος, επομένως και οι αμοιβές των ηθοποιών προσαρμόζονται. Η οικονομική πρόταση δεν ήταν προσβλητική, αλλά στο πλαίσιο των αμοιβών των ηθοποιών του μεγέθους του κυρίου Βουτσά.

Η παραγωγή δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην οικονομική αντιπρόταση του κυρίου Βουτσά. Δεν υπάρχει καμία δυσαρέσκεια εκ μέρους παραγωγής, η εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπο του κυρίου Βουτσά είναι απεριόριστη».