Breaking News

Survivor: Χάθηκε η ασυλία - Οι 3 Έλληνες υποψήφιοι προς αποχώρηση - Επιστρέφει στην Αθήνα ο Μαργαρίτης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις ήττες του Σαββάτου, στο επεισόδιο της Κυριακής οι Έλληνες παίκτες έχασαν και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας (10-8), με αποτέλεσμα να βρεθούν από τις πρώτες μέρες στη δύσκολη θέση να υποδείξουν υποψήφιους προς αποχώρηση.

Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, οι άνδρες και οι γυναίκες της ελληνικής ομάδας έπαιξαν χωριστά. Από τους άνδρες κέρδισε ο Τόνι Σταυράτης, ενώ από τις γυναίκες η Ρία Κολοβού.

Ακολούθησε η ψηφοφορία στο συμβούλιο, όπου πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Ιουλιέτα Κίτρινου, η οποία πήρε 7 ψήφους από τους συμπαίκτες της.

Η Ρία Κολοβού και ο Τόνι Σταυράτης, που είχαν τις δύο ατομικές ασυλίες, ψήφισαν αντίστοιχα τον Σπύρο Γουρδούπη και τη Ντέμη Τσαγανού.

Επίσης, στο συμβούλιο ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι αποχώρησε οριστικά λόγω τραυματισμού ο Δημήτρης Μαργαρίτης. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε, μεταξύ άλλων:

«Έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να κάνουν διάγνωση οι γιατροί. Πρέπει να σας πληροφορήσω ότι δεν είναι καλά τα νέα. Η διάγνωση των γιατρών υποχρεώνει τον Δημήτρη Μαργαρίτη να επιστρέψει στην Ελλάδα...  Επειδή αυτή είναι μια αναπάντεχη εξέλιξη για το παιχνίδι, θα πρέπει να το διορθώσουμε. Θα φέρουμε έναν αντικαταστάτη για τον Δημήτρη πάρα πολύ σύντομα. Ήδη ο αντικαταστάτης του ταξιδεύει για να έρθει στον Άγιο Δομίνικο...»

Δείτε τα βίντεο.

Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη για τον Δημήτρη Μαργαρίτη



Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση



Το τελευταίο παιχνίδι στο αγώνισμα ασυλίας