Breaking News

Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου: «Μήνυσα τους γονείς και τον ξάδερφό μου - Διώκονται για ψευδορκία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» την Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, την οποία είχαμε γνωρίσει από την τηλεοπτική σειρά «Κλεμμένα Όνειρα».

Η ηθοποιός είχε περάσει νέα περιπέτεια τον Δεκαπενταύγουστο του 2018, όταν βρέθηκε οικειοθελώς και μυστηριωδώς έγκλειστη στην ψυχιατρική κλινική, στο Δαφνί... Τον Νοέμβριο του 2016 είχε κάνει τις πρώτες δηλώσεις, στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα, μετά την πρώτη περιπέτειά της και την έξοδό της από το Δρομοκαΐτειο.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου μίλησε για τη μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος των γονέων της, προκειμένου να δικαιωθεί και να αποκατασταθεί το όνομα και η υπόληψη της. 

Η ηθοποιός ανέφερε όσα συνέβησαν με τους συγγενείς της, που οδήγησαν στη δικαστική οδό. Όπως τόνισε, όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, κάτι που δεν ενέκριναν.

«Έκανα μήνυση στους γονείς και στον ξάδερφό μου, ζητώντας ηθική αποκατάσταση και δημόσια συγγνώμη... Το γεγονός ότι οι μηνύσεις έχουν φτάσει αυτή τη στιγμή στο ακροατήριο, σημαίνει ότι είναι πολύ βάσιμες... Με δύο ένορκες καταθέσεις ότι κάποιος δεν είναι καλά, σε ένα βράδυ μπορεί να προκληθεί σύλληψη και εγκλεισμός σε ψυχιατρείο... Η μία από τις δύο καταθέσεις ήταν από έναν ξάδερφό μου, ο οποίος είχε να με δει τουλάχιστον 7 χρόνια...» είπε, μεταξύ άλλων:

Και πρόσθεσε: «Οι γονείς μου κατέθεσαν ψευδώς ότι έχω ιστορικό ψυχιατρικής νόσου και γι' αυτό διώκονται για ψευδορκία».

Δείτε τη συνέντευξη.