Breaking News

Τατουάζ - Η αποκάλυψη της Έλενας Πιερίδου για την αδελφή της: «Με πήρε τηλέφωνο ο Γεωργίου...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η  Ιφιγένεια Πιερίδου είχε εισβάλει στον δεύτερο κύκλο του «Τατουάζ», όπου πρωταγωνιστούσε ήδη η αδελφή της, Έλενα. Την ανακοίνωση την είχε κάνει τότε ο Άνδρεας Γεωργίου, στο Instagram, τον Αύγουστο του 2018...

Η Έλενα Πιερίδου, που φιλοξενήθηκε στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show», μίλησε - μεταξύ άλλων - στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha και για την μέχρι τώρα πορεία της στην υποκριτική. 

Αναφερόμενη στην αδελφή της, αποκάλυψε πώς ξεκίνησε η συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου. Συγκεκριμένα είπε στον παρουσιαστή:

«Ένας από τους κολλητούς μου φίλους είχε βγει τυχαία ένα βράδυ και στην παρέα ήταν και ο Γεωργίου. Όταν του είπε ότι έχω αδελφή - νόμιζα ότι το ήξεραν - του έδειξε και φωτογραφία της στο Instagram. 

Την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο ο Ανδρέας και μου είπε κατευθείαν "Θέλω την αδελφή σου...".

Τον ρωτάω "Τι εννοείς τι θέλεις;". Μου απαντά αρχικά με χιούμορ "Για γάμο!" και μετά "Τη θέλω για τη σειρά". 

Η αδελφή μου είχε κάνει μιούζικαλ σε σχολή.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα. Ακολουθεί στο δεύτερο βίντεο ολόκληρη η συνέντευξη.



Η Έλενα Πιερίδου αναφέρθηκε, επίσης, στο ατύχημα που ανέκοψε την καριέρα της ως χορεύτρια στο Λονδίνο και αποκάλυψε το ρατσισμό που βίωσε στην Αγγλία από τους καθηγητές της. Ακόμη, μίλησε για την πρόταση γάμου που έχει δεχτεί στο παρελθόν και εξήγησε την αιτία που θα προτιμούσε να κάνει ένα παιδί εκτός γάμου.