Breaking News

Ζέτα Δούκα για Καφέ της Χαράς: «Δεν ξέρω πώς έχει προκύψει...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγο καιρό η Ζέτα Δούκα είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, στη "Φωλιά των Κου Κου": «Έχω δεχτεί μια πρόταση από τον Χάρη Ρώμα γιατί τα επεισόδια γράφονται και το "Καφέ της Χαράς" θα είναι 15 χρόνια μετά... Ο Χάρης Ρώμας θα κάνει ξανά το "Καφέ της Χαράς" για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Είναι σχεδόν 100% συμφωνημένο. Θα εμφανιστούν όλοι οι χαρακτήρες 15 χρόνια μετά».

Σήμερα η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής "Έλα Χαμογέλα", όπου διευκρίνισε (ή θέλησε να... "μαζέψει" τις αποκαλύψεις της):

«Αυτό τώρα παιδιά δεν ξέρω πώς έχει προκύψει, αλήθεια σας λέω... Εγώ έχω κάνει μια πολύ πολύ αρχική συζήτηση με τον Χάρη Ρώμα, εν είδει ερώτησης, αν θα ήθελα να συμμετάσχω... Από εκεί και πέρα ξέρω ότι είναι μια σειρά που τώρα φτιάχνεται, είναι στα σπάργανα, στις συζητήσεις...

Μου είπε αν θα ήθελα να συμμετάσχω σε αυτό, αν και εφόσον γίνει και όποτε γίνει. Του είπα "Με πολύ μεγάλη χαρά, εφόσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις και οι συνθήκες". Αλλά δεν έχω συζητήσει τίποτε άλλο και ούτε ξέρω και σε ποιο στάδιο βρίσκεται στις συζητήσεις του με τον ΑΝΤ1.

Στην άλλη εκπομπή που πήγα με αιφνιδίασαν και μπορεί και να είπα περισσότερα από ό,τι πρέπει. Αλλά η αλήθεια είναι αυτή, δεν ξέρω τίποτε άλλο...»..