Breaking News

Γιώργος Μαυρίδης: Ο λόγος που χώρισε από τη Νικολέττα Ράλλη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εκτός από τις αποκαλύψεις για τα παιδικά του χρόνια, το «World Party», το «Nomads» και τη σοβαρή επέμβαση, που έκανε πρόσφατα, ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε ανοιχτά στην Ελεονώρα Μελέτη και για την προσωπική του ζωή, η οποία τελευταία έγινε πολλές φορές εξώφυλλο. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο χωρισμό του από τη Νικολέττα Ράλλη, δήλωσε:

«To στιλ το κοιτάω σε μία γυναίκα, αλλά δεν είναι το άλφα και το ωμέγα. Τη Νικολέττα τη γνώρισα στην καλοκαιρινή εκπομπή. Δεν νομίζω ότι πλέον μπορώ να εpωτευτώ με την πρώτη ματιά. Μου άρεσε αυτό που έβλεπα, γελούσα... Θέλω να γελάω, μου αρέσει να υπάρχει χιούμορ. Στην πορεία έγιναν όλα. Έβαλα τη φωτογραφία στα βράχια γιατί έτσι το ένιωσα.

Σε μία σχέση δεν μου αρέσει η γκρίνια. Με τον άνθρωπο που θέλεις να έχεις σχέση, θέλεις να περνάς καλά, να διασκεδάζεις. Όταν αυτό παύει να υπάρχει, συνεχίζεις και προχωράς. 

Σε εμάς έπαψε να υπάρχει αυτό και όμορφα και ωραία το σταματήσαμε, απλά... Δεν ήταν καθόλου ξαφνικό. Χωρίσαμε πολύ πριν μαθευτεί και το κρατήσαμε σε ένα τυπικό επίπεδο. Τώρα δεν έχουμε επαφές. Η κοπέλα έχει το αγόρι της, έχει σχέση...».