Breaking News

Αποκαλυπτικός «Μετά τα μεσάνυχτα» ο Γιώργος Μαυρίδης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα» τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για όλα.

Ο παρουσιαστής και tattoo artist αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια και στην απόφασή του να μην ολοκληρώσει το σχολείο επειδή εργαζόταν ώστε να μην είναι οικονομικό βάρος στη μητέρα του.

Θυμήθηκε, επίσης, πόσο όμορφα ένιωθε κάθε φορά που ζωγράφιζε, ακόμα κι όταν ήταν παιδί και εξήγησε πώς τελικά η ζωγραφική από χόμπι έγινε επάγγελμα, που τον έκανε ευρύτερα γνωστό και πετυχημένο στον χώρο των τατουάζ.

Ακόμα, περιέγραψε την πορεία που τον οδήγησε στην τηλεόραση. Πώς γνωρίστηκε με τον Σάκη Τανιμανίδη και πώς γεννήθηκε το «World Party»; Τι τον πίκρανε από τη σχέση και τη συνεργασία του με τον άλλοτε κολλητό του φίλο; Ποια ήταν η αιτία που έδωσε τέλος στη στενή φιλία αλλά και στην ταξιδιωτική τους εκπομπή;

•  Γιώργος Μαυρίδης: Ο λόγος που χώρισε από τη Νικολέττα Ράλλη (video)

Μεταξύ άλλων, είπε: «Η ιδέα για το World Party ανήκει στον Σάκη, σε μένα και τον Θοδωρή. Το ό,τι σταματήσαμε το World Party μου άφησε μια πικρία. Με τον Σάκη δεν μιλάμε πια και δεν είμαστε φίλοι. Νιώθαμε ότι μας ακύρωνε στο World Party με τις επιλογές του. Έδωσα ψυχή και χρήματα για το World Party και ο Σάκης πήρε την ιδέα πάνω του. Δεν ανέφερε ποτέ ότι κι εμείς πληρώσαμε το κόνσεπτ του World Party».

Ο Γιώργος Μαυρίδης απάντησε, επίσης, στην ερώτηση γιατί αποφάσισε να συνεχίσει την πορεία του στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρότασης που δέχτηκε για να παρουσιάσει το «Survivor». 

Πώς πείστηκε, τελικά, να πει το «ναι» στο «Nomads», μία απόφαση που τον οδήγησε πριν λίγες μέρες στο χειρουργικό κρεβάτι για μία σοβαρή επέμβαση στη μέση;

Δείτε τα βίντεο.