Breaking News

Η ζωή εν τάφω: Επεισόδιο 9

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 9: Η Μυρσίνη γράφει χαρούμενη ένα γράμμα για τον Αντώνη που θα μεταφέρει ο Αγγελέτος χωρίς να μεσολαβήσει η λογοκρισία. Πηγαίνει την ώρα του ραντεβού στο καφενείο του Απελλή αλλά ο Αγγελέτος δεν εμφανίζεται. Μετά την αποκάλυψη των δραματικών γεγονότων που οδήγησαν στο θάνατο της Στυλιανούλας φεύγει κατευθείαν για τη μονάδα του. Εκεί πληροφορείται από το λοχαγό ότι αποφασίστηκε η μετάθεσή του σε άλλο λόχο και σε άλλο σύνταγμα για να μη δοθεί συνέχεια στην διένεξή του με τον Μπήλιο.

Ταυτόχρονα ο λόχος του Αντώνη μετατίθεται σε νέο χαράκωμα πλησιέστερα στην πρώτη γραμμή. Είναι ένα χαράκωμα που κάνει πόλεμο και οι στρατιώτες αφήνουν πλέον το σκάψιμο και αφοσιώνονται αποκλειστικά σε πολεμικά καθήκοντα. Στη Μυτιλήνη ο Ίωνας συναντά σ’ ένα κεντρικό καφενείο τη Μυρσίνη, της εξομολογείται τον έpωτα του γι’ αυτήν και την επιθυμία του να παντρευτούν.

Η Μυρσίνη θεωρεί αδιανόητο κάτι τέτοιο αφού γνωρίζει τη σχέση της με τον Αντώνη Κωστούλα. Την ίδια στιγμή ένα περίπολο ελέγχει τους νέους που βρίσκονται εκτός στρατεύματος και τους οδηγεί στο φρουραρχείο για να διαπιστωθεί αν νομίμως δεν υπηρετούν. Ο Ίωνας για να αποφύγει τον έλεγχο εγκαταλείπει την Μυρσίνη και εξαφανίζεται...

Δείτε το επεισόδιο στο βίντεο.



Για την αρχική σελίδα "Η ζωή εν τάφω" πατήστε ΕΔΩ