Breaking News

Παραιτήθηκε από την ΕΡΤ ο Νίκος Παναγιωτόπουλος (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος αποχαιρέτησε σήμερα του τηλεθεατές της ΕΡΤ και της εκπομπής «Πρώτη Είδηση». Ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε την παραίτησή του, αναφέροντας στην έναρξη:

«Παρασκευή 12 Απριλίου και πέφτουν οι τίτλοι τέλους, για μένα τουλάχιστον, στην πρωινή ζώνη. Θα πω ένα ευχαριστώ - έτσι γίνεται συνήθως - στις διοικήσεις της ΕΡΤ, που μου έδωσαν τη χαρά να βρίσκομαι στη δημόσια τηλεόραση και να υπηρετήσω τη δημοσιογραφία μέσα από κρίσιμες ζώνες. 

Να ευχαριστήσω την τωρινή διοίκηση της ΕΡΤ, που αποδέχτηκε και παραδέχτηκε το ότι αυτή την πρωινή ζώνη την ανεβάσαμε σε νούμερα τηλεθέασης και είχαμε πολύ καλές κριτικές. 

Η απόφαση της σημερινής διοίκησης είναι να αλλάξει την πρωινή ζώνη, να την ανανεώσει και ευχαριστώ που μου προτάθηκε την υπηρετήσω σε άλλες ζώνες, με άλλους ρόλους. Όμως η τελική μου απόφαση είναι να μην το κάνω.

Επομένως θα αποχωρήσω από την ΕΡΤ, γιατί πολύ απλά θεωρώ τον εαυτό μου όχι ως εξάρτημα το οποίο βγαίνει από το ένα κομμάτι και πάει στο άλλο, ούτε θεωρώ ότι η δημοσιογραφία είναι στη λογική της κινητικότητας. Δεν είμαστε όλοι για όλα...».