Breaking News

MasterChef 3 - Τελικός: Επεισόδιο 84 (22-5-2019) - Μεγάλος νικητής ο Μανώλης Σαρρής

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μανώλης Σαρρής και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ήταν οι δύο μονομάχοι του μεγάλου τελικού του MasterChef, που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα.

Μετά από δεκάδες δοκιμασίες και σχεδόν 4 μήνες, οι δύο καλύτεροι μάγειρες, που κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις ατελείωτες απαιτήσεις του μαγειρικού διαγωνισμού, έφτασαν στον τελικό.

Ο  Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, για μία ακόμη χρονιά, έκριναν τις προσπάθειες των παικτών, «τσέκαραν» τις γνώσεις και τις τεχνικές τους και είχαν τη χαρά αλλά και την αγωνία, να απολαύσουν το γευστικό αποτέλεσμα στα πιάτα τους. Αξιολόγησαν, κατηύθυναν, συμβούλευσαν, μοιράστηκαν μυστικά, κάποιες φορές... «κατακεραύνωσαν» με την κριτική τους, άλλες φορές γέλασαν με την καρδιά τους, κάποιες φορές πάλι δυσκολεύτηκαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Στον τελικό έγινε γνωστό ότι νικητής στη δοκιμασία της Ισπανίας ήταν ο Μανώλης, ενώ η Σπυριδούλα νίκησε στη δοκιμασία με το μενού των έξι πιάτων...

Στη συνέχεια οι δύο φιναλίστ έδωσαν την πιο σημαντική μαγειρική μάχη του διαγωνισμού, ώστε να κατακτήσουν  την πολυπόθητη νίκη. Ο Μανώλης και η Σπυριδούλα έβαλαν τα δυνατά τους σε μια επίπονη αναμέτρηση.

Τα απαιτητικά πιάτα, του σεφ Φίλιππου Χρονόπουλου, που κλήθηκαν οι δύο φιναλίστ να αντιγράψουν, μαρτύρησαν τη σημαντικότητα του σημείου, που έφτασαν στον διαγωνισμό. Τα πιάτα τους βαθμολόγησε μόνο ο Φίλιππος Χρονόπουλος.

Επειδή όμως το παιχνίδι παίζεται αλλιώς, ακόμα και σε αυτή την τελική διαδικασία, μια ανατροπή ήρθε να παρατείνει την αγωνία και των δύο διαγωνιζόμενων... Ακολούθησε μία ακόμη δοκιμασία, στην οποία ανέγραψαν ένα δύσκολο γλυκό του Φίλιππου Χρονόπουλου.

Περίπου στις 12:40 μετά τα μεσάνυχτα ανακοινώθηκε η τελική βαθμολογία. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Μανώλης Σαρρής, που κέρδισε τον τίτλο του φετινού MasterChef, όπως και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.


Δείτε στο βίντεο ολόκληρο τον τελικό.