Breaking News

MasterChef 3: Οι πρώτες δηλώσεις του Μανώλη και της Σπυριδούλας μετά τον τελικό (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρώτες δηλώσεις έκαναν μπροστά στην κάμερα ο Μανώλης Σαρρής και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, που ήταν οι δύο μονομάχοι του χθεσινοβραδινού τελικού του MasterChef...

Ο μεγάλος νικητής Μανώλης Σαρρής, που κέρδισε τον τίτλο του φετινού MasterChef, όπως και το έπαθλο των 50.000 ευρώ, δήλωσε:

«Δεν το έχω πιστέψει ακόμη, θέλω να συνέλθω... Η κοπέλα μου δεν πρόλαβε να μου πει τίποτα, γιατί με τραβούσε πάρα πολύς κόσμος. Τη φίλησα, δεν μπορούσα να κρατηθώ. Με στηρίζει πολύ, ήρθε από το Άμστερνταμ για να με δει. Την ευχαριστώ πολύ. Φεύγοντας από το Άμστερνταμ είχα υποσχεθεί στους φίλους μου, πως αν κερδίσω θα τους κάνω δώρο ένα ταξίδι».

Από την πλευρά της η Σπυριδούλα είπε στους δημοσιογράφους:

«Είμαι νικήτρια, δεν πήρα απλά τα λεφτά. Εκεί που ήθελα να φτάσω έφτασα, οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο να θέλω. Είμαι η Ελληνίδα MasterChef, είμαι αυτή που έφτασε στον τελικό. Δεν πήρα απλά τα λεφτά, είναι η μοναδική διαφορά.

Το έχω ζήσει από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία πάρα πολύ, δεν θα άλλαζα τίποτα. Θα άλλαζα μόνο κάποιες στιγμές που είπα κάποια πράγματα πάνω στον αυθορμητισμό, τα οποία ήταν προσβλητικά για κάποια παιδιά. Τους ζήτησα και συγγνώμη, τα έχουμε ξεκαθαρίσει μεταξύ μας.

Μας βλέπετε μιάμιση ώρα κι εμείς κάνουμε γυρίσματα 18 ώρες, οπότε είναι πολύ δύσκολο να γνωρίσεις έναν άνθρωπο. Είδατε κάποια στιγμιότυπα με νεύρα, με φωνές και τσακωμούς. Εγώ γενικά είμαι πολύ έντονος χαρακτήρας και δεν μπορώ να τα κρύψω όλα αυτά. Και οι 21 παίκτες μπήκαμε μέσα για να κερδίσουμε, απλά εγώ το είπα. Σταυρώστε με που είπα ότι θέλω να κερδίσω. Δεν είπα ότι θέλω να σκοτώσω κάποιον για να κερδίσω, είπα ότι θέλω να κερδίσω.

Ο αρραβωνιαστικός μου δεν ήταν εδώ. Τον είδατε; Είναι μυστικό, είναι έκπληξη. Ήρθε, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει κι έφυγε. Κι εγώ τον περιμένω το γάμο, θα δούμε... Ο Ιούνιος είναι πολύ νωρίς, δεν προλαβαίνω».

Δείτε τα βίντεο.