Breaking News

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για το δημοσίευμα με την Ελένη Τσολάκη (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε σημερινή ανάρτησή της στο προφίλ της, στο Instagram, η Ελένη Τσολάκη αναφέρει, ανεβάζοντας και το σχετικό δημοσίευμα που τη θέλει να αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο της:

«Ντρέπομαι πραγματικά γι' αυτήν τη «δημοσιογραφία» και γι' αυτό το «αποκλειστικό ρεπορτάζ». Λυπάμαι που κάποιοι άνθρωποι θεωρούν πως έχουν το δικαίωμα να γράφουν ό,τι κακοήθεια και βλακεία τους έρθει στο μυαλό!

Τόσα χρόνια που βρίσκομαι σ' αυτό το χώρο έμαθα να σέβομαι κάθε άνθρωπο, να προσέχω τι λέω και τι κάνω για τους άλλους και το πιο βασικό... να διατηρώ τις αξίες μου!! Να σέβομαι τις ζωές των ανθρώπων και τις οικογένειες τους! Για μένα αυτό είναι ηθική!

Δεν θα απαντούσα, όπως σε τόσες και τόσες βλακείες που διαβάζω! Θα το αντιμετώπιζα ακόμα μια φορά με χιούμορ όπως όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πολύ καλά πως κάνω! Αλλά δεν έχετε όριο!! Δεν υπάρχει σταματημός!

Χρησιμοποιείτε ακόμα και μια εγκυμοσύνη που είναι το πιο ιερό θέμα στον κόσμο για να μη μπορέσει κανένας να αντισταθεί στον τίτλο!!! ΕΛΕΟΣ!!».

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε στο Πρωινό: «Δεν θέλω να θυμηθώ τα δικά μου και ούτε θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Θυμάμαι τώρα κάποια πρόσφατα δικά μου... Έλεος με αυτή τη στήλη... Έλεος! Χωρίς να θέλω να θίξω όλα τα υπόλοιπα γιατί όλοι είναι εξαιρετικοί. Εγώ ακόμα και χθες, για τα έξι τους χρόνια, τους έστειλα ευχή από καρδιάς γιατί κάνουν εξαιρετική δουλειά. Αλλά με αυτή τη στήλη βάλτε λίγο μια τελεία... Εγκυμοσύνες;».

Δείτε όσα είπε η παρουσιάστρια και την ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη που ακολουθεί.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ντρεπομαι πραγματικα γι αυτη τη «δημοσιογραφια» κ γι αυτο το «αποκλειστικο ρεπορταζ».Λυπαμαι που καποιοι ανθρωποι θεωρουν πως εχουν το δικαιωμα να γραφουν οτι κακοηθεια κ βλακεια τους ερθει στο μυαλο! Τοσα χρονια που βρισκομαι σ αυτο το χωρο εμαθα να σεβομαι καθε ανθρωπο,να προσεχω τι λεω κ τι κανω για τους αλλους κ το πιο βασικο...να διατηρω τις αξιες μου!!Να σεβομαι τις ζωες των ανθρωπων κ τις οικογενειες τους!Για μενα αυτο ειναι ηθικη! Δεν θα απαντουσα,οπως σε τοσες κ τοσες βλακειες που διαβαζω!Θα το αντιμετωπιζα ακομα μια φορα με χιουμορ οπως οσοι με ξερουν γνωριζουν πολυ καλα πως κανω!Αλλα δεν εχετε οριο!!Δεν υπαρχει σταματημος! Χρησιμοποιειτε ακομα κ μια εγκυμοσυνη που ειναι το πιο ιερο θεμα στο κοσμο για να μη μπορεσει κανενας να αντισταθει στο τιτλο!!! ΕΛΕΟΣ!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki) στις