Breaking News

Η αποκάλυψη της Άννας Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άννα Φόνσου μίλησε στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" του Open, όπου αποκάλυψε για τον Γιώργο Μαρίνο:

«Τον Γιώργο τον γνώρισα  και γίναμε πολύ φίλοι όταν αρρώστησε. Επειδή αισθανόταν μόνος του, τον είχαμε στο Σπίτι του Ηθοποιού. Είχε έναν κύριο δίπλα του - δεν ξέρω το επίθετό του - ο οποίος έκανε τα πάντα, δεν μας άφηνε να κάνουμε τίποτα... Τον πήρε  και τον πήγε στο σπίτι του, κάπου στη Βάρκιζα...

Με πήρε μια τηλέφωνο και μου είπε "Μην ξανασχοληθείτε με τον Γιώργο γιατί θα σου κόψω τα πόδια!". Εγώ του έκλεισα το τηλέφωνο γιατί στο κάτω κάτω υποχρέωση θα έπρεπε να είχε εδώ που τον είχαμε σαν βασιλιά. 

Προσπάθησα να βρω το Γιώργο - γιατί αυτά δεν είναι λόγια του Γιώργου, είναι αυτουνού - του άλλαξε και το νούμερο και δεν άφησε σε κανέναν να μιλήσει. Ήξερα ότι τον είχε σε ένα σπίτι στη Βούλα, μαζί με μία κυρία που τον περιποιόταν. Με την καρδιά του δεν είχε πρόβλημα, διορθώθηκε, έβαλε μπαλονάκι. Πρόβλημα είχε με τη μοναξιά και την κατάθλιψη. Όταν ήταν εδώ όχι απλώς δεν είχε άνοια, λογαριάζαμε να παίξουμε πάλι στο θέατρο μαζί. 

Δεν ξέρω γιατί ήταν επιθετικός αυτός ο κύριος. Ήθελε ίσως να τον απομακρύνει, να τον κάνει ό,τι θέλει, δεν ξέρω... Ο Γιώργος Μαρίνος είχε και μια περιουσία. Δεν έμαθε ποτέ κανείς που είναι η περιουσία του, αν πουλήθηκε το σπίτι του, τι έχει γίνει, δεν ξέρουμε... Έχουμε χάσει επαφή εδώ και έναν χρόνο...».