Breaking News

Λυκουρέζος: «Θέλω να προστατεύσω το κύρος της Μαρίας Ελένης. Η συμπεριφορά της Μάρθας είναι ανεξήγητη...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

«Είμαι ξαδέρφη και της Μάρθας και της Μαρίας Ελένης. Αυτή τη στιγμή η Μάρθα είναι σε μία άσχημη κατάσταση, με την έννοια ότι έχει μπει μέσα στο σπίτι η Μαρία Ελένη, έχει πάρει διάφορα πράγματα της μαμάς τους κι έχει αδειάσει αποθήκες... Δηλαδή η Μάρθα δεν έχει πάρει από τη μαμά της τίποτα...».

Σήμερα μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συμβαίνει. Συγκεκριμένα δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Μετά το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, τον Αύγουστο του 2018 έγινε η διανομή - με τη δική μου παρουσία - όλων των πραγμάτων μεταξύ των παιδιών, Μαρίας Ελένης και Μάρθας, ηρεμότατα και ωραιότατα. Η κάθε μία επέλεγε τι θέλει να πάρει από τα αντικείμενα, τα ρούχα και με απόλυτη συμφωνία προχώρησε αυτή η διανομή. Όλα αυτά που λέγονται ότι άλλαξε τραγικά η συμπεριφορά απέναντί της είναι ένα χονδροειδέστατο ψεύδος, δυστυχώς...

Τη Μάρθα και την κόρη της τη Ζένια (Μπονάτσου) τις μεγάλωσα σαν παιδιά μου - κόρη μου και εγγονή μου - γιατί τα αγαπούσα και τα αγαπώ. Μετά το θάνατο της Ζωής όλα έγιναν με απόλυτη τάξη. 

Η συμφωνία ήταν το ταχύτερο να αδειάσει το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη για να μπορέσει ή να πωληθεί ή να μισθωθεί. Το σπίτι ανήκει εξίσου και στις δύο, ενώ εγώ το αποποιήθηκα.

Δυστυχώς, η Μάρθα αποφάσισε τελικά να μείνει στο σπίτι και όχι μόνο αυτό... επί 2 ολόκληρα χρόνια αρνείται να δώσει τα κλειδιά στην άλλη ιδιοκτήτρια, που είναι η Μαρία Ελένη. Γι’ αυτό και αναγκάστηκε η Μαρία Ελένη να καταφύγει στο δικαστήριο γιατί δεν ήθελε να προκαλέσει οξύτητα πηγαίνοντας στο σπίτι που είχε κάθε δικαίωμα να πάει. Το δικαστήριο προ ημερών τη διόρισε προσωρινή διαχειρίστρια και υποχρέωσε την πλευρά της Μάρθας να παραδώσει τα κλειδιά, το οποίο υποτίθεται ότι θα γίνει αύριο, μετά από 2 ολόκληρα χρόνια...

Αισθάνομαι την ανάγκη να προστατεύσω το κύρος και την εντιμότητα της Μαρίας Ελένης, διότι η συμπεριφορά της Μάρθας τα 2 τελευταία χρόνια είναι τουλάχιστον ανεξήγητη... Ακόμα και κάποιους πίνακες ζωγραφικής, που είχαμε στο Πόρτο Ράφτη, τους χαρίσαμε στη Μάρθα. 

Καλό θα είναι η υπόθεση αυτή να πάρει το δρόμο της... Να βρεθεί μία λύση που θα εξυπηρετεί και τις δύο. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες οικονομικές, οι οποίες θα επιλυθούν και θα ρυθμιστούν με την πώληση του ακινήτου...».

Δείτε όσα είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου.