Breaking News

ELIF: Επεισόδια 399 - 400, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη  22/8/19 - Επεισόδιο 399: Ο Σελίμ είναι εκτός κινδύνου και όταν βλέπει την Πελίν της ζητάει να φύγει γιατί δεν αντέχει ούτε να βλέπει το πρόσωπό της. Η Ζεϊνέπ αισθάνεται τύψεις επειδή σκέφτηκε άσχημα για τον Σελίμ και απολογείται. Ο Σελίμ με τη σειρά του μετανιώνει επειδή της έκρυψε την αλήθεια και έτσι απολογείται και εκείνος. Ο Σελίμ παίρνει εξιτήριο και δίνει κατάθεση στην αστυνομία. Η αστυνομία υποψιάζεται πως η Πελίν ίσως συνεργάστηκε με τον Κοράι ενώ αναζητούν παντού τον νεαρό.

Η Πελίν μιλάει στη Φεραγιέ για ό,τι συνέβη και εκείνη τη στηρίζει. Ο Μουράτ λυπάται που έκρινε τον Σελίμ και που μίλησε σχετικά στη Ζεϊνέπ πριν μιλήσει μαζί του. Ζητάει συγνώμη από τη Ζεϊνέπ. Η Ελίφ, η Τουγτσέ, η Ιντζί, ο Χαμίτ δεν γνωρίζουν τίποτα για τον τραυματισμό του Σελίμ και περνάνε υπέροχα στο κτήμα. Όταν ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι ξαφνιάζονται αλλά επειδή ο Σελίμ είναι καλά δεν αισθάνονται λύπη. Η Γκόντζα φέρεται πολύ καλά στη Φούντα γιατί θέλει το μωρό να είναι καλά.

Η Αρζού όμως δίνει στον πατέρα της Φούντα τη διεύθυνση διαμονής της και λέει στον Νετζντέτ πως η εγκυμοσύνη της Γκόντζα είναι ένα ψέμα. Ο πατέρας της Φούντα πηγαίνει στο κτήμα και παίρνει μαζί του την κόρη του ενώ ταυτόχρονα φτάνει και ο Νετζντέτ. Ο Νετζντέτ ξεσκεπάζει το ψέμα της Γκόντζα και είναι έξαλλος. Η Γκόντζα ικετεύει να τη συγχωρέσει και λέει πως ό,τι έκανε, το έκανε επειδή δεν ήθελε να τον χάσει. Η Ασουμάν ενημερώνει την Αρζού πως ο Νετζντέτ έχει αποκαλύψει το ψέμα της Γκόντζα και είναι έξαλλος...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 399, 2ος Κύκλος)

Παρασκευή  23/8/19 - Επεισόδιο 400: Η Τουγτσέ ξεκινάει μαθήματα μπαλέτου. Ο Μουράτ την πηγαίνει στο μάθημά της και η μικρή του λέει πως δεν θέλει να πάει στη σχολή αλλά στο σπίτι του παππού της για να δει τη μητέρα της. Φωνάζει τόσο δυνατά, που ο Μουράτ δεν έχει άλλη επιλογή. Ο Χαμίτ ονειρεύεται μια μέρα να γίνει αστυνομικός. Η Ελίφ ζητάει από τη Μελέκ να μείνει στο κτήμα και εκείνη δεν της χαλάει χατίρι. Η Πελίν φοβάται να συναντήσει ξανά τον Κοράι ενώ λυπάται γιατί έχει χάσει για πάντα και τον Σελίμ. Η Αρζού καλεί τον Νετζντέτ αλλά εκείνος δεν απαντά στις κλήσεις της. Στη συνέχεια καλεί την Ασουμάν και μαθαίνει ότι ο πατέρας της δεν έδιωξε την Γκόντζα και πίνει συνέχεια.

Ο Ερκούτ ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Νετζντέτ στο σπίτι. Όταν ο Νετζντέτ τον ρωτάει αν γνώριζε ότι η Γκόντζα δεν ήταν έγκυος, το αρνείται. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η Γκόντζα κρατώντας μια τσάντα στο χέρι αλλά ο Νετζντέτ της λέει πως δεν μπορεί να φύγει και τη στέλνει στο δωμάτιο της. Ο Ερκούτ λέει στην Γκόντζα να ξεχάσει τον Σερντάρ και πως ο Νετζντέτ την αγαπάει αλλά την προειδοποιεί πως αν κάνει και άλλο λάθος αυτή τη φορά θα το πληρώσει σίγουρα με τη ζωή της. Ο Νετζντέτ ξαφνιάζεται όταν βλέπει μπροστά του την Τουγτσέ. Της λέει πως η Αρζού δεν είναι σπίτι και πως ίσως να μην τον ξαναδεί ποτέ ξανά.

Η Τουγτσέ δεν καταλαβαίνει τι θέλει να της πει ο Νετζντέτ και επιστρέφει στο κτήμα με τον Μουράτ. Η Τουγτσέ λέει στην Ελίφ και την Ιντζί πως πήγε στο σπίτι του Νετζντέτ και εκείνος την αποχαιρέτησε. Ο Κενάν ακούει τη συζήτησή τους. Η Αρζού ξαφνιάζεται που ο πατέρας της δεν έχει διώξει ακόμα την Γκόντζα. Ο Νετζντέτ φεύγοντας απειλεί να πάρει εκδίκηση μόλις επιστρέψει αλλά στην είσοδο τον περιμένουν η αστυνομία και ο Κενάν. Η Γκόντζα ενημερώνει τον Σερντάρ...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 400, 2ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ