Breaking News

Leonardo DiCaprio: «Απόδραση» στην Ιταλία με την 22χρονη σύντροφό του (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η σχέση τους φέρεται να ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2017. Αν και αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, καταγράφηκαν μαζί σε μία σειρά από events.

Τον Ιανουάριο του 2018 ο Leonardo DiCaprio και η Camila Morrone παρευρέθηκαν στο πάρτι για τα 60ά γενέθλια της Ellen DeGeneres. Τον Μάρτιο τους 2018 εθεάσησαν για ψώνια στο Melrose Place, στο Δυτικό Χόλιγουντ κι ένα μήνα μετά στο Φεστιβάλ Coachella. Τον Μάιο του 2019 το ζευγάρι έκανε την εμφάνισή του στο 72ο Φεστιβάλ των Καννών.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, την Πέμπτη ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" τον βραβευμένο με Όσκαρ 44χρονο ηθοποιό και την 22χρονη ηθοποιό και μοντέλο της Vogue σε ένα τζακούζι, κατά τη διάρκεια της ρομαντικής απόδρασής τους με ιδιωτικό γιοτ στο πανέμορφο Positano της Ιταλίας.

Οι δυο τους φαινόταν ευτυχισμένοι, με την Camila Morrone να εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της, φορώντας λευκό και αργότερα ροζ μαγιό.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, μία πηγή είπε στο US Weekly τον περασμένο Νοέμβριο ότι η σχέση τους είναι σοβαρή και δεν αποκλείεται να παντρευτούν. Μάλιστα, η πηγή τόνισε ότι ο DiCaprio είναι τώρα έτοιμος ακόμη και να αποκτήσει παιδιά.

Τα τελευταία χρόνια η Camila Morrone έχει σημαντική παρουσία στο χώρο του μόντελινγκ. Η 43χρονη μητέρα της Lucila Solá, ηθοποιός και πρώην μοντέλο, ήταν κάποτε η σύντροφος του Al Pacino.

Η 22χρονη είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Bukowski" (2013) του James Franco, ενώ έπαιξε και στο "Death Wish" (2018) με τον Bruce Willis. Τον Νοέμβριο του 2019 θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ η ταινία "Mickey and the Bear" στην οποία πρωταγωνιστεί.

Όσο για τον Leonardo DiCaprio, πρωταγωνιστεί στην ταινία "Once Upon a Time in Hollywood", που θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 22 Αυγούστου 2019.