Breaking News

Britney Spears: Βουτιές στη Χαβάη μετά τη δικαστική περιπέτεια με τον πρώην σύζυγό της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη εβδομάδα ήρθε στη δημοσιότητα η είδηση ότι στις 25 Αυγούστου ο Kevin Federline, πρώην σύζυγος της Britney Spears, κατήγγειλε σε αστυνομικό τμήμα τον πατέρα της, τον 67χρονο Jamie Spears, ότι κακoπoiησε τον γιο τους Sean...

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η προσωρινή δικαστική εντολή εμποδίζει τον πατέρα της να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της (Sean και Jayden) για τρία ολόκληρα χρόνια.

Η 37χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανησυχεί ιδιαίτερα μετά το περιστατικό, καθώς φοβάται πως θα επηρεάσει την επιμέλεια των παιδιών, που έχει ήδη διαμορφωθεί εις βάρος της (70% υπέρ του Federline, με την ίδια να έχει το 30%).

Η Britney Spears έχει στενή σχέση με τον πατέρα της. Το πρόβλημα υγείας του στο παρελθόν της προκάλεσε άγχος που οδήγησε σε ψυχικές διαταραχές με αποτέλεσμα στις αρχές Απριλίου να εισαχθεί εθελοντικά σε ψυχιατρική κλινική, από όπου πήρε εξιτήριο λίγες ημέρες αργότερα. To TMZ υποστηρίζει ότι ο 67χρονος Jamie Spears εξακολουθεί να διαχειρίζεται τα οικονομικά της και μετά την καταγγελία.

Πάντως, την Τετάρτη η τραγουδίστρια πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές σε απόδρασή της στη Χαβάη και συγκεκριμένα σε παραλία στη Χονολουλού.

Φορώντας το κίτρινο μαγιό της, φαινόταν ευτυχισμένη και υγιής, επισημαίνει το δημοσίευμα της Daily Mail.