Breaking News

Οι Απαράδεκτοι - Τα Επεισόδια

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι Απαράδεκτοι ήταν από τις πλέον δημοφιλέστερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης με τους χαρακτήρες της σειράς να παραμένουν το ίδιο αγαπητοί ακόμη και σήμερα.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου αντιπροσωπεύει το μέσο τύπο της Ελληνίδας νοικοκυράς στην Αθήνας τη δεκαετία του 1980. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι άντρας της Δήμητρας που την παραμελεί συνέχεια ενώ έχοντας ζήσει τα γεγονότα του Πολυτεχνείου έχει έντονα αριστερή ιδεολογία. Ο Βλάσσης Μπονάτσος είναι ο τύπος της παρέας ενώ δουλεύει με το Σπύρο - που είναι παιδικός του φίλος - σε μία διαφημιστική εταιρεία. Συγκατοικεί με τον Γιάννη  και μία από τις πολλές κατακτήσεις του και η πιο "μόνιμη" είναι η Ρένια. Ο Γιάννης Μπέζος είναι o πρώτος oμoφυλόφιλos που έχει παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση.και κάνει παρέα με τη Δήμητρα. Δε συμπαθεί τη Ρένια, την οποία αποκαλεί "αστροπελέκι". Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης είναι ο διαχειριστής της πολυκατοικίας στην Αδάμαντος 4 στο Λυκαβηττό, ο οποίος νοικιάζει τα διαμερίσματά του στους 4 "Απαράδεκτους" που δεν τον συμπαθούν και θεωρούν ότι "έχει πάνω του τον ανθρωποδιώχτη". Η Ρένια Λουϊζίδου εργάζεται ως γραμματέας και μοντέλο στην εταιρεία του Σπύρου και έχει δεσμό με το Βλάσση. Όπως και το Βασίλη, όλοι την αγνοούν, και προσπαθεί να κερδίσει την εκτίμησή τους.

Σενάριο: Δήμητρα Παπαδοπούλου
Πρωταγωνιστούν: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Βλάσσης Μπονάτσος, Γιάννης Μπέζος, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Ρένια Λουϊζίδου
Παραγωγή: 1991-1993
Κανάλι προβολής: Mega

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Το video περιέχει όλα τα επεισόδια. Πατήστε στην ένδειξη PLAYLIST πάνω δεξιά για να επιλέξετε το επεισόδιο που θέλετε.