Breaking News

Σπάει τη σιωπή της η τηλεπαρουσιάστρια: «Ο επιχειρηματίας με άφησε έγκυο και εξαφανίστηκε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη "Μελέτησέ το", έσπασε τη σιωπή  της, η τηλεπαρουσιάστρια και δημοσιογράφος που μίλησε για το εξώγαμό της με τον επιχειρηματία που στη συνέχεια εξαφανίστηκε και τις απειλές για την καριέρα της που δέχτηκε από την πεθερά της: 

«Με είχε βάλει στόχο όπως μου έλεγε από την πρώτη φορά που με είδε και έλεγε ότι ένιωσε ότι βρήκε το κάρμα του. Επιμένοντας κατά αυτόν τον τρόπο και ενώ δεν είχα σχέση αποφάσισα κι εγώ να βγούμε, να του δώσω την ευκαιρία... Η δεύτερη πρόταση γάμου ήρθε τον Ιούλιο, ήμασταν διακοπές στη Σαντορίνη, ο ίδιος είχε κλείσει σουίτα για honeymoon για να πετύχει το στόχο του. Του επέδειξα σαφές ότι... δεν είναι ο γάμος που αποδεικνύει την αγάπη αλλά οι πράξεις και τότε μου είπε... απόδειξέ μου ότι με αγαπάς όσο εγώ που πεθαίνω από αγάπη για σένα, να μου χαρίσεις τον καρπό του έρωτά μας. Αυτό το πήρα σοβαρά και εκεί δέχτηκα. Ποτέ δεν ξαναπήρε τις απαραίτητες προφυλάξεις. Ζούσαμε ελεύθερα τον έρωτα μας και την αγάπη μας».

Η συνέχεια όπως και η απάντηση, μέσω του συνηγόρου, του φερόμενου ως πατέρα, στο video του gossip-tv που ακολουθεί από το Star.