Breaking News

Συγκλονίζουν τα στοιχεία από την τραγωδία στην Ιεράπετρα Κρήτης (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παγωμένη έχει μείνει η κοινωνία της Κρήτης από την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στην Ιεράπετρα με vεκρούς δύο αδέρφια και τον πατέρα τους…

Πρόκειται για έναν φαρμακοποιό ο οποίος αφού πρώτα πυρoβόλησε τον πατέρα του και την αδερφή του, στη συνέχεια αυτoκτόvησε.







Το χρονικό της τραγωδίας

Λίγο πριν τις 19.00 χθες, Δευτέρα, ο 54χρονος φαρμακοποιός πήγε στο πατρικό του σπίτι. Εκεί βρισκόταν ο 75χρονος πατέρας του και η 43χρονη αδερφή του. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, πρέπει να είχαν έντονη συζήτηση, η οποία κατέληξε σε τσακωμό καθώς άκουσαν μεγάλη φασαρία να προέρχεται μέσα από το σπίτι.

Στη συνέχεια άκουσαν πυρoβoλισμούς. Ο 54χρονος είχε σηκώσει το όπλo και είχε πυροβολήσει στο κεφάλι τη 43χρονη αδερφή του και έπειτα τον 75χρονο πατέρα του σκoτώvοvτάς τους και τους δυο.

Τραγική ειρωνεία, ήταν η μέρα των γενεθλίων της αδερφή του… Στη συνέχεια έστρεψε το όπλo στον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Άφησε σημείωμα-διαθήκη αφού πρώτα πήρε τηλέφωνο

Τα μέλη της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν σοβαρές διαφωνίες για οικονομικά θέματα και κυρίως για τα περιουσιακά, καθώς ο 75χρονος πατέρας είχε σκοπό να μοιράσει την περιουσία στα παιδιά. Ο 54χρονος είχε κλείσει το φαρμακείο του πριν από δυο χρόνια.

Ελάχιστα λεπτά πριν το φονικό, ο 54χρονος, είχε τηλεφωνήσει στον πρόεδρο του σκοπευτικού ομίλου Ιεράπετρας στον οποίο ήταν μέλος. Στο τηλεφώνημα που είχε μαζί του, του είπε πως πάνω του έχει ένα σημείωμα-διαθήκη, στο οποίο αναφέρει ότι όλη του την περιουσία ο 54χρονος την αφήνει στο σκοπευτικό όμιλο.
gkourou.com
Δείτε το video από το radiolasithi.gr