Breaking News

Στίβεν Τζέραρντ: Ο μεγάλος αρχηγός ονειρεύεται όσο ποτέ άλλοτε... (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο αρχηγός που έγινε θρύλος ενώ είναι ακόμη εν ενεργεία, ο Στίβεν Τζέραρντ βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή στο «Άνφιλντ». Ίσως είναι και ένας από τους λόγους που δεν έφυγε ποτέ από την ομάδα.

Ο 34χρονος Στίβεν Τζέραρντ έχει ξοδέψει όλη την επαγγελματική του ποδοσφαιρική καριέρα στη Λίβερπουλ με την οποία έχει κρδίσει όλους τους τίτλους... 2 κύπελλα Αγγλίας, 2 Λιγκ Καπ, ένα κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και 2 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ... αλλά του λείπει ένας, ο τίτλος του πρωταθλητή Αγγλίας.

Νομίζουμε ότι η ομάδα της ψυχής και της αγάπης, ήρθε η ώρα να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφή της Αγγλίας και ο μεγάλος αρχηγός να μπει στην κορυφή της λίστας με τους μεγάλους παίκτες του συλλόγου αφού σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις στην Αγγλία, η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ίσως τον κάνει να υποσκελίσει ακόμη και τον μεγάλο Κέβιν Νταγκλίς στις προτιμήσεις του κόσμου.

Χαρακτηριστική είναι η στιγμή που ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη του αγώνα Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι (3-2) με τον Στίβεν Τζέραρντ να κλαίει από χαρά... Δείτε το video.