Breaking News

Σερβιτόρα πήρε φωτιά από ηλεκτρονικό τσιγάpο που εξερράγη σε μπαρ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα απίθανο περιστατικό που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε ατύχημα συνέβη το περασμένο Σάββατο στο μπαρ του "Buck Inn Hotel" στο Ρίτσμοντ (Βόρειο Γιορκσάιρ). 

Την ώρα που η 18χρονη σερβιτόρα Laura Baty, πήγε να παραδώσει τα ρέστα σε πελάτη του μπαρ, το ηλεκτρονικό τσιγάpο που εκείνη τη στιγμή φορτιζόταν, εξερράγη με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το φόρεμά της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dailymail, ο 21χρονος συνάδελφός της, Stewart Paterson, που εδώ κι ένα χρόνο προσπαθεί να κόψει το κάπvισμα,  είχε συνδέσει το ηλεκτρονικό τσιγάpο  με τον φορτιστή του iPad και επειδή δεν υπήρξε συμβατότητα μεταξύ των 2 συσκευών, έγινε η έκρηξη. Οι φλόγες πέρασαν ελάχιστα δίπλα από το πρόσωπο της έντρομης κοπέλας αλλά την πέτυχαν στο σώμα, αφήνοντας σε εκείνο το σημείο ένα κόκκινο σημάδι.

"Ήμουν έτοιμη να δώσω τα ρέστα και ξαφνικά ένιωσα μια θερμότητα πάνω μου. Άρχισα να κλαίω υστερικά και ένας πελάτης με πήγε στο μπάνιο για να ηρεμήσω . Εκεί έπλενα τα χέρια μου που ήταν κατάμαυρα αλλά ακόμα δεν είχα συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί " είπε η κοπέλα ενώ ο νεαρός συνάδελφος της τόνισε: "Αν η φλόγα πήγαινε μερικά εκατοστά πιο δεξιά θα μπορούσε να τραυματιστεί πολύ σοβαρά" και δεσμεύτηκε πως από δω και στο εξής θα προσέχει με τη φόρτιση του τσιγάpου.

Δείτε το video με τη στιγμή της έκρηξης.