Breaking News

Στον Εισαγγελέα Πειραιά οι συλληφθέντες: Η μεγαλύτερη ποσότητα vapκωτικώv που έχει κατασχεθεί στην Ευρώπη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όλα ξεκίνησαν πριν από 10 ημέρες όταν είχε συλληφθεί ο 40χρονος εφοπλιστής και η πρώην σύζυγός του, κόρη γνωστού εμπόρου διαμαντιών, που έκρυβαν μαζί με τους Τούρκους συνεργούς τους 1 τόνο και 133 κιλά ηpωivηs στην πολυτελή βίλα τους στη Φιλοθέη και σε αποθήκες στο Κορωπί. 

Ένας από τους συλληφθέντες "έσπασε" κατά την ανάκριση με αποτέλεσμα οι έρευνες να οδηγηθούν στην εύρεση της νέας ποσότητας ηpωivηs αλλά και στο δεξαμενόπλοιο που τη μετέφερε.

Το νέο φορτίο που ξεπερνάει τα 986 κιλά, βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο πτηνοτροφείο στο Κορωπί μετά από επιχείρηση του λιμενικού τα ξημερώματα της Κυριακής σε Ελευσίνα και Κορωπί.

Συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα, ανάμεσα τους η 53χρονη εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας, 11 Ινδοί μέλη του πληρώματος, ένας Ιρανός και ένας Έλληνας που βοήθησε στη μεταφορά. Και οι 14 συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πειραιά και σήμερα ξεκινάει η απολογία τους που θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη

Συνολικά κατασχέθηκαν 2 τόνοι και 120 κιλά και είναι η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει κατασχεθεί ποτέ στην Ευρώπη ενώ η αξία της ξεπερνάει τα 400 εκατομμύρια ευρώ...

Δείτε το ρεπορτάζ από το Mega.