Breaking News

Μετά τον... καυγά, τα βρήκαν Τζαβέλλας και Μανιάτης στην Εθνική

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα βρήκαν λέει... ο Μανιάτης με τον Τζαβέλλα στην Εθνική και έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις μεταξύ τους ενώ παραδέχθηκαν το λάθος τους.

Όλα ξεκίνησαν...

...στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης όπου οι 2 τους είχαν φραστικό επεισόδιο ενώ σε κάποια στιγμή κινήθηκαν και απειλητικά ο ένας εναντίον του άλλου, για να μπουν στη μέση ο Καραγκούνης και ο Κονέ και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σε μια άσκηση της προπόνησης φέρεται να είπε ο Μανιάτης στον Τζαβέλλα να είναι περισσότερο συγκεντρωμένος και να βγάζει καλύτερες σέντρες.

Λίγο αργότερα και ενώ ήταν αντίπαλοι, σε κάποια αμφισβητούμενη φάση ο Τζαβέλλας φώναξε: "δικιά μας η μπάλα" αλλά το ίδιο είπε και ο Μανιάτης. Ο Τζαβέλλας είπε: "Εντάξει Γιαννάκη δικιά σου..." και πήρε την απάντηση: "Τα Γιαννάκη και αυτά στον ΠΑΟΚ... εδώ δεν είναι ΠΑΟΚ."

Στη συνέχεια όπως αναφέρει το in.gr, ο Τζαβέλλας περίμενε το Μανιάτη στα αποδυτήρια και του είπε: "Από την πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε στην Εθνική υπάρχουν 22 άνθρωποι που παλεύουν για να λειτουργήσουν ως ομάδα και εσύ προσπαθείς να τορπιλίσεις την προσπάθεια για τους δικούς σου λόγους. Εδώ δεν είναι ούτε Ολυμπιακός, ούτε ΠΑΟΚ, εδώ είναι Εθνική και θα συμπεριφέρεσαι σαν μέλος της."

Μετά απ' αυτό ο Μανιάτης ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα αν δεν έπαιρνε επίσημα θέση η ΕΠΟ. Τελικά ο παίκτης πείστηκε και έμεινε. Από την πλευρά του ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε πως αυτά γίνονται στις προπονήσεις.

Το σίγουρο είναι ότι η φωτιά από το περιβόητο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός δε φαίνεται να έχει σβήσει και βρήκε λάθος τόπο και χρόνο να εκδηλωθεί. Όπως λάθος έκαναν και αυτοί που έβγαλαν το θέμα στην  επιφάνεια λίγο πριν τον κρίσιμο αγώνα με την Ιαπωνία. Ας ευχηθούμε ότι όλα θα πάνε καλά και η Εθνική μας θα πάρει τη νίκη...