Breaking News

Μαχαιpώθηκαν μέχρι θανάτου για την επιμέλεια των παιδιών τους (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θανατηφόρα αποδείχτηκε η διαμάχη τους για την επιμέλεια των παιδιών τους... Η 27χρονη Angie Booysen-Billing ήθελε να πάρει τα 2 της κορίτσια - 3 και 5 ετών - από την Ιρλανδία στην γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική δημοσιεύει η Mirror.

Η απόφαση της όμως "τρέλανε" τον 44χρονο πρώην σύζυγό της Cornelius Billing που την μαχαίρωσε στο στήθος. "Με μαχαίρωσε και της πήρα το μαχαίρι και την μαχαίρωσα κι εγώ" πρόλαβε και είπε στους νοσηλευτές πριν πεθάνει.

Το τραγικό περιστατικό εξελίχτηκε την περασμένη Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, ημέρα που θα εκδικαζόταν η υπόθεση τους στο δικαστήριο για την επιμέλεια των παιδιών.

Οι αστυνομικές αρχές πίστευαν ότι σίγουρα μαχαίρωσε ο ένας τον άλλο, όμως μετά τη νεκροψία η κατάσταση μπερδεύτηκε. Η νεκροψία δεν μπόρεσε να αποδείξει κάτι τέτοιο και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο του αυτοτραυματισμού. Ότι δηλαδή ο σύζυγός μαχαίρωσε την 27χρονη και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε...

Ο ξάδελφος της Angie δήλωσε: "Ήταν μια καλή μαμά, αλλά ο χαρακτήρας της ήταν τέτοιος που δεν θα μας έλεγε ποτέ αν κάτι δεν πήγαινε καλά στη ζωή της".


Πηγή: Mirror