Breaking News

Europa League: Έχασε 2-0 από τη Ντνίπρο ο Ολυμπιακός

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Κίεβο στον πρώτο αγώνα με την Ντνίπρο (Ντνιεπρ) για το Europa League και έχασε με 2-0. Η υπόθεση πρόκριση πλέον δυσκολεύει πολύ και θα παιχτεί στον επαναληπτικό του "Γ.Καραϊσκάκης".

Ο Ολυμπιακός κατάφερε στο 2ο ημίχρονο μέσα σε 5 λεπτά  να κάνει δώρο 2 γκολ στους Ουκρανούς στα οποία δεν μπόρεσε ποτέ να απαντήσει.

Ο Κανκάβα στο 50' σούταρε και μετά από κόντρα στον Σαντάνα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Πριν καλά καλά προλάβουν οι Πειραιώτες να συνέλθουν, ο Ρόταν εκτέλεσε ένα φάουλ στο 55' και από αλλεπάλληλες κόντρες σημειώθηκε το 2-0. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν παράπονα για 2 φάσεις στις καθυστερήσεις. Για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στο χέρι του Εγκίντιο και για το γκολ του Μήτρογλου που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.

Ο Ολυμπιακός προδόθηκε από την άμυνα του στις αρχές του 2ου ημιχρόνου και δυστυχώς δεν μπόρεσε να απαντήσει με ένα γκολ που θα άλλαζε τα δεδομένα στην υπόθεση πρόκριση. Αν και στο 1ο ημίχρονο είχε θετική εικόνα στο 2ο ήταν απογοητευτικός και δεν απείλησε τους Ουκρανούς σχεδόν καθόλου. 

Ντνίπρο: Μπόικο, Λουτσκέβιτς, Ντάγκλας, Τσεμπεριάτσκ, Εγκίντιο, Ροτάν, Κάνκαβα, Μπέζους (46' Κάλινιτς), Κονοπλιάνκα, Ματέους (89' Μπρούνο Γκάμα), Ζοζούλια (70' Φεντορτσούκ). 
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπνταλαουί, Μαζουακού, Σαντάνα (57' Μιλιβόγεβιτς), Σιόβας, Κασάμι, Μανιάτης, Ντομίνγκες (57' Φορτούνης), Ντοσεβί (72' Ντουρμάζ), Αφελάι, Μήτρογλου.