Breaking News

Φρίκη στο Κολοράντο: Τη μαχαίpωσε και της έβγαλε το μωpό από την κοιλιά (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρωτοφανές περιστατικό που προκαλεί φρίκη, σημειώθηκε στην πόλη Longmont, 30 μίλια έξω από το Ντένβερ της πολιτείας του Κολοράντο.

Μια 26χρονη είχε πάει στο σπίτι μιας 34χρονης που είχε βάλει αγγελία για πώληση παιδικών ρούχων διαβάζουμε στη Daily Mail. Εκεί η 34χρονη έσπασε ένα ποτήρι και τη μαχαίρωσε στο λαιμό. 

Στη συνέχεια τη μαχαίρωσε στο στομάχι και έβγαλε το μωρό, σκοτώνοντας το έμβpυο κατά τη διαδικασία. Το θύμα βρήκε τρόπο να καλέσει το 911 και με φωνή απόγνωσης ψέλλισε "Είμαι έγκυος, μου κόπηκε το στομάχι". Κατάφερε επίσης να βρει τη δύναμη και να δώσει τη διεύθυνση του σπιτιού στο οποίο βρισκόταν. Η 26χρονη βρέθηκε στο υπόγειο του σπιτιού κλειδωμένη από έναν αξιωματικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μετά από επέμβαση διέφυγε τον κίνδυνο και σύμφωνα με τους γιατρούς θα αναρρώσει πλήρως. 

Ο Jeff Satur, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας του Longmont, δήλωσε ότι η 34χρονη είχε προλάβει να φύγει από το σπίτι πριν φτάσει η αστυνομία αλλά συνελήφθη στο νοσοκομείο την Τετάρτη στις 19:46 τοπική ώρα, όταν μετέφερε το μωρό λέγοντας ότι απέβαλλε η ίδια. Οι λόγοι που την οδήγησαν σε μια τέτοια παρανοϊκή πράξη παραμένουν άγνωστοι καθώς οι 2 γυναίκες δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Η 34χρονη αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού, ενώ υπάρχει ακόμη μια δυσκολία, που οι πληροφορίες αναφέρουν oτι θα ξεπεραστεί, για την κατηγορία στο θέμα του μωpού, καθώς πρέπει να αποδειχτεί ότι γεννήθηκε ζωντανό. 

Η αστυνομία ψάχνει πλέον και για άλλες μητέρες που πιθανώς να έχουν ανταποκριθεί στην αγγελία της 34χρονης.