Breaking News

Μπρούσκο: Ο γιος της Αναστασίας μένει στο σπίτι του Ματθαίου!

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι ανατροπές στην πλέον αγαπημένη καθημερινή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης είναι αλλεπάλληλες και σίγουρα αυτό που θα συμβεί στα μεθεπόμενα επεισόδια, θα φέρει τα πάνω κάτω, όπως μας πληροφορεί το TV Ζάπινγκ.

Η Αναστασία προσπαθεί να σταθεί σιγά σιγά στα πόδια της και αναλαμβάνει τα ηνία της επιχείρησης. Για επαγγελματικούς λόγους ταξιδεύει στην Κύπρο για να υπογράψει κάποια συμβόλαια με την οικογένεια των Ματθαίων.

Η συνάντηση με το Ματθαίο είναι μοιραία και η έλξη μεταξύ τους παραμένει μεγάλη. Πηγαίνοντας στο γραφείο με το γιο της, δεν προσέχει στο δρόμο και ένα αυτοκίνητο χτυπάει την ίδια αλλά και το καρότσι. Ο Ματθαίος που βρίσκεται στο απέναντι πεζοδρόμιο και παρακολουθεί τη σκηνή τρέχει έντρομος κοντά της και καλεί ασθενοφόρο. Παίρνει στην αγκαλιά του το μικρό και διαπιστώνει ότι είναι καλά. Η Αναστασία όμως έχει χτυπήσει πολύ σοβαρά. 

Η Αναστασία μπαίνει στην εντατική με ένα αιμάτωμα στο κεφάλι που ανησυχεί πολύ τους γιατρούς. Το μωρό αναλαμβάνουν να φροντίσουν ο Ματθαίος και η Δήμητρα ενώ μαζί τους βρίσκεται και η νταντά. Ο Ματθαίος περνά πολλές ώρες στο νοσοκομείο για να φροντίσει την Αναστασία ενώ όσο περνούν οι μέρες, δένεται όλο και περισσότερο με τον μικρό...