Breaking News

Λιάγκας: «Προκλητική η φωτογράφιση Βαρουφάκη. Δεν θα μακροημερεύσει στο υπουργείο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με την εντυπωσιακή φωτογράφιση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη με τη σύζυγο του Δανάη Στράτου που συζητήθηκε ιδιαίτερα ασχολήθηκε το "Πρωινό".

Η φωτογράφιση έγινε  στο σπίτι τους με φόντο την Ακρόπολη για το περιοδικό Paris Match. Η εκπομπή πρόβαλε τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό και η φωτογράφιση σχολιάστηκε από όλους τους συνεργάτες.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε σχετικά: "Ξέρουμε ότι ο Βαρουφάκης είναι lifestyle άνθρωπος. Θεωρώ από τη μία ότι είναι λίγο προκλητικό σε αυτές τις περιόδους να ανοίγεις το πλούσιο χλιδάτο σπίτι σου και να φωτογραφίζεσαι καλαίσθητα όταν είναι η Ελλάδα της κρίσης και εσύ δίνεις μια μάχη, σωστή και μεγάλη μάχη για να βγούμε από την κατάσταση αυτή. Από την άλλη... θα μου προτείνουν εμένα ή του οποιουδήποτε να φωτογραφηθώ στο Paris Match που ίσως είναι το καλύτερο περιοδικό στον κόσμο και θα 'λεγα εγώ όχι;"

"Εγώ πιστεύω δεν θα μακροημερεύσει στο υπουργείο Οικονομικών. Είναι προσωπική μου άποψη. Θα μπορούσε να τους πει να τελειώσει η πρώτη φάση της διαπραγμάτευσης και τον Ιούνιο που θα έχουν κριθεί όλα να γίνει τότε. Γιατί βιάστηκε;" πρόσθεσε και συνέχισε: "Κι ο Τσίπρας είναι αυτή τη στιγμή δημοφιλής στη Ευρώπη, Εάν του κάναν πρόταση θα το έκανε; Όχι, δεν θα το έκανε". Δείτε το video.