Breaking News

«The Voice 2 - Blind Audition 4»: Οι διαγωνιζόμενοι που ξεχώρισαν (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αρκετοί ήταν οι διαγωνιζόμενοι που ξεχώρισαν στο 4ο επεισόδιο "Blind Audition" του "The Voice" και σίγουρα οι καρέκλες γύριζαν πιο εύκολα σε σχέση με το προηγούμενο επεισόδιο.

Η γλυκιά 20χρονη Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ γοήτευσε με τη φωνή της και τη θετική της αύρα όλους τους coaches. Η Δέσποινα επέλεξε όμως τη Μελίνα ενώ είπαν μαζί και ένα ρεμπέτικο!


Γύρισαν και οι 4 καρέκλες για τον 27χρονο Αλέξανδρο Λαζαρίδη που ξεσήκωσε το πλατό με το "Tutti Frutti".  Όλοι έκαναν ότι μπορούσαν για να τον πάρουν στην ομάδα τους αλλά ο Αλέξανδρος επέλεξε το Μιχάλη.


Ο 22χρονος Όλεγκ Ντεργκατσιόβ έκανε και τους 4 coaches να γυρίσουν και μάλιστα σχεδόν ταυτόχρονα! Η Δέσποινα του είπε να επιλέξει το φωτεινό της δρόμο και τελικά ο Όλεγκ μπήκε στην ομάδα της.


Ξεχωριστή περίπτωση είναι η 22χρονη Παναγιώτα Καψάλη η οποία είχε προσπαθήσει και πέρυσι στο Voice αλλά χωρίς επιτυχία. Φέτος εξέπληξε τους coaches που ενθουσιάστηκαν μαζί της με το "I will always love you" που τραγούδησε και πάτησαν το κόκκινο κουμπί. Η Παναγιώτα επέλεξε την ομάδα της Δέσποινας και στο τέλος βρέθηκε να αγκαλιάζεται και με τους 4 coaches!