Breaking News

«Έβρεχε» γκολ στη Λεωφόρο: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 4-3 (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χορταστικό θέαμα στη Λεωφόρο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ που βρήκε νικητή τους "πράσινους" με 4-3. Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Μάρκους Μπεργκ που πέτυχε χατ τρικ.

Αρκετοί ήταν οι φίλοι των "πρασίνων" που συγκεντρώθηκαν έξω από το άδειο γήπεδο για να συμπαρασταθούν με αυτό τον τρόπο στην ομάδα τους και σε κάποιες στιγμές του αγώνα ακούγονταν σα να ήταν μέσα στο γήπεδο.

Δύο ανατροπές υπήρξαν στο σκορ με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 1-0, ο ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει στο τέλος του ημιχρόνου και να παίρνει κεφάλι στο σκορ στο 60' αλλά εκεί έδειξε και πάλι το κακό πρόσωπο του 2ου γύρου και οι πράσινοι επέστρεψαν στο ματς με 3 γκολ! Το τελικό 4-3 διαμορφώθηκε με γκολ του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις.

Ο Παναθηναϊκός πιστοποίησε ότι αυτή την περίοδο είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα και έδειξε ότι θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Από την άλλη ο Δικέφαλος του Βορά, παρά τα 3 γκολ που πέτυχε, πλήρωσε τα τραγικά λάθη στην άμυνά του και απογοήτευσε και πάλι τους φίλους του.

Γκολ: Μπεργκ (27', 71' και 88'), Καρέλης 63' - Αθανασιάδης 42', Σκόνδρας 60', Νομπόα 93'
Παναθηναϊκός: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγός (80' Κουτρουμπής), Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης (50' Καρέλης), Μπεργκ, Πέτριτς (65' Ατζαγκούν).
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας (88' Κωνσταντινίδης), Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα (80' Σαλπιγγίδης), Ρατς (84΄Κίτσιου), Νομπόα, Παπαγιανόπουλος, Αθανασιάδης, Μακ, Περέιρα, Γκολάσα.